Telefonul HTC 11 ar putea avea un ecran curbat de 5.5″ anul viitor

telefonul htc 11

Iata ca, a sosit vremea pentru o noua serie de zvonuri, fiindca ne aflam in acea perioada din an cand lucrurile se mai linistesc in ceea ce privesc lansarile de smartphone-uri, iar producatorii se concentreaza mai mult pe constructia viitoarelor lor gadgeturi. Astfel ca apar tot felul de zvonuri precum cele care sugereaza ca varful de gama de anul viitor al celor de la HTC, ar beneficia de un ecran de 5.5″ si margini curbate.

Cu toate ca discutam doar despre niste zvonuri, sunt lucruri care merita mentionate. Spre exemplu, chiar daca telefonul se zvoneste ca va avea margini curbate (probabil curbate spre spate la fel ca HTC 10 si nu un ecran din sticla curbat cum le are Galaxy S7 Edge, insa ramane de vazut), HTC 11 pare sa soseasca cu un display mai generos, mai mare, dar cu aceeasi rezolutei 2K (2.560 x 1.440 pixeli) si, probabil, acelasi tip de carcasa metalica unibody. In plus, HTC 11 ar putea fi echipat cu o camera principala de 12MP si una frontala de 8MP.

Alte caracteristici pe care banuim ca HTC 11 le-ar putea avea anul viitor, sunt procesorul Snapdragon 830 pe care Qualcomm urmeaza sa il anunte anul viitor, 4 sau 6GB memorie RAM, o baterie de cel putin 3.000 mAh, senzor pentru amprente (ne indoim ca va beneficia de tehnologie de scanare a irisului) si Android 7.1 Nougat cu cea mai noua versiune a interfetei grafice HTC Sense UI.

Voi ce v-ati dori de la urmatorul varf de gama HTC?

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.