Kaufland Scan & Pay, aplicația pentru cumpărături

Dacă ești client fidel al magazinelor Kaufland, de acum poți instala aplicația Kaufland Scan & Pay pe terminalul tău cu sistem Android sau iOS, urmând câțiva pași pentru validarea contului. După instalarea aplicației, va trebui să te înregistrezi utilizînd o adresă de email și o parolă aleasă de tine, iar pentru validare trebuie să mergi într-un centru Kaufland la recepție/informații.

kaufland scan

După ce aplicația este validată cu datele contului, te conectezi la rețeaua WI-FI disponibilă în Kaufland, iar apoi poți face cumpărături scanând codurile de bare de pe spatele produselor folosind camera foto, apoi selectezi toate cumpărăturile din aplicație, pe care le poți achita cu un cod QR generat automat la casă.

Pentru că vorbim de România, unde primul gând ajunge la “ce se întămplă dacă am uitat să scanez o ciocolată”, lucrurile sunt simple. Aleatoriu vor fi scanate produse din coș, iar dacă există vreunul care este nescanat, vei primi un “strike/penalitate” pe contul tău, astfel ca la mai multe încercări de a trișa sistemul fără să scanezi produse, ți se va bloca accesul la aplicație.

Cum vi se pare acest sistem de Scan & Pay?

5 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.