Kaufland Scan & Pay, aplicația pentru cumpărături

Dacă ești client fidel al magazinelor Kaufland, de acum poți instala aplicația Kaufland Scan & Pay pe terminalul tău cu sistem Android sau iOS, urmând câțiva pași pentru validarea contului. După instalarea aplicației, va trebui să te înregistrezi utilizînd o adresă de email și o parolă aleasă de tine, iar pentru validare trebuie să mergi într-un centru Kaufland la recepție/informații.

kaufland scan

După ce aplicația este validată cu datele contului, te conectezi la rețeaua WI-FI disponibilă în Kaufland, iar apoi poți face cumpărături scanând codurile de bare de pe spatele produselor folosind camera foto, apoi selectezi toate cumpărăturile din aplicație, pe care le poți achita cu un cod QR generat automat la casă.

Pentru că vorbim de România, unde primul gând ajunge la “ce se întămplă dacă am uitat să scanez o ciocolată”, lucrurile sunt simple. Aleatoriu vor fi scanate produse din coș, iar dacă există vreunul care este nescanat, vei primi un “strike/penalitate” pe contul tău, astfel ca la mai multe încercări de a trișa sistemul fără să scanezi produse, ți se va bloca accesul la aplicație.

Cum vi se pare acest sistem de Scan & Pay?

5 Comentarii

 1. Preda Marcel

  23/11/2016 at 16:32

  Nimic despre magazinele Kaufland unde se poate folosi aplicația. În toată țara sau doar în București. Un articol slab și fără substanță informațională pertinentă.

  • Florin Popovici

   23/11/2016 at 22:27

   Ai intrebat la Kaufland sa vezi de ce nu detinem informatia pe care o ceri tu aici, in loc sa vorbesti aiurea?

  • Ionel Rohneanu

   24/11/2016 at 07:08

   Marcel cred că știi și tu cum se fac lucrurile în România. Prima dată se lansează serviciul cu mare fast și apoi se implementează. Magazinele care au acest sistem sunt cele noi construite recent, urmând ca și cele vechi să fie adăugate în sistem. Îți vei da seama dacă au după cărucioarele de cumpărături, dacă au suport de telefon. Cel mai bine te duci la cel mai apropiat Kaufland și întrebi la info. Ei au aceste informații.

  • Ionel Rohneanu

   24/11/2016 at 07:14

   Marcel ți-am găsit numărul de contact de la serviciu clienți 0800.080.888 sună aici și întreabă dacă în orașul tău e disponibil serviciul Scan & Pay. Dacă nu poți folosi adresa de mail service@kaufland.ro

 2. Andruseac Dănuț

  18/01/2017 at 20:06

  o aplicație de folos, care te scapă de cozi

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *