Asus ROG Claymore si Claymore Core, noile tastaturi mecanice iluminate LED pentru gameri

Asus ROG Claymore

Sub brandul Republic of Gamers, Asus a anuntat astazi lansarea pe piata romaneasca a tastaturilor ROG Claymore si ROG Claymore Core iluminate LED prin tehnologia Asus Aura, care beneficiaza de comutatoare Cherry MX dezvoltate in Germania.

Tastatura Asus ROG Claymore Core este de astazi disponibila in Romania la un pret aproximativ de 699 de lei, in timp ce modelul ROG Claymore cu numpad detasabil va ajunge la noi abia de anul viitor (2017).

rog_claymore_core

[showhide]

ROG Claymore este prima tastatură mecanică din lume, iluminată RGB, ce beneficiază de un numpad detașabil, care permite utilizarea unei tastaturi complete acasă sau a uneia TKL (TKL – abreviere tenkeyless) reduse la 80% la un LAN party. Zona detașabilă cu taste numerice poate fi plasată pe stânga sau pe dreapta tastaturii pentru a se potrivi diferitelor scenarii. Pe partea stângă, tastatura numerică va oferi comenzi macro pentru jocuri MMO, iar pe partea dreaptă va funcționa ca un numpad tradițional.

ROG Claymore Core este o tastatură mecanică TKL compactă pentru gaming, fără numpad-ul detașabil. Ambele tastaturi utilizează comutatoare Cherry MX fabricate în Germania (roșu, albastru, maro și negru) pentru un răspuns tactil optim și durabilitate de până la 50 de milioane de apăsări.

Tehnologiile Anti-ghosting și N-Key (NKRO) oferă garanția că fiecare comandă va fi preluată, indiferent de câte taste sunt apăsate simultan. Fiecare tastă este iluminată individual și este complet programabilă, existând nouă efecte luminoase Aura gata prestabilite. Mai mult, înregistrarea comenzilor macro se poate face din mers.

Designul unic al tastaturii a câștigat numeroase premii, incluzând premiile Red Dot 2016 și Computex d&i. Exteriorul tastaturii este realizat din aluminiu, având o textură inspirată de cultura Maya.

Funcții exclusive ROG
Folosind o tastatură ROG Claymore sau ROG Claymore Core împreună cu o placă de bază ASUS, utilizatorii au acces la taste pentru controlul instant al ventilatoarelor și îmbunătățirea performanțelor în gaming. Tehnologia exclusivă ASUS Aura Sync RGB LED permite sincronizarea efectelor luminoase ale tastaturii cu cele ale plăcii de bază și ale plăcii grafice. Utilizatorii pot combina și controla LED-urile de pe toate produsele compatibile AURA prin intermediul unui software dedicat pentru a atinge armonia și sincronizarea perfectă. Există o gamă de efecte luminoase și o paletă cu peste 16 milioane de culori, utilizatorii putând să folosească iluminarea tastaturii pentru a reflecta temperatura procesorului. Tastaturile au o memorie flash încorporată pentru șase profiluri (cinci personalizabile și unul pre-definit).

Panoul de control ROG Armoury poate fi utilizat pentru personalizarea fiecărei taste, iluminare și comenzi macro. Acesta poate chiar și înregistra date statistice precum numărul de apăsări pe care le face un jucător în timpul unui joc.

[/showhide]

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Andruseac Dănuț

tastatură frumos și cu siguranță de calitate

0
Would love your thoughts, please comment.x