Daydream View, casca de realitate virtuala Google. Vezi pretul ei in Europa

daydream view

Google a introdus odata cu oficializarea noii versiuni de Android, Nougat 7.0, platforma de realitate virtuala denumita Daydream. Apoi a anuntat si casca de realitate virtuala — Daydream View, care, incepand de saptamana aceasta este disponibila pe anumite piete din Europa, la un pret de 70 euro sau de lire sterline (depinde de tara in care este comercializata).

Pentru acesti bani primiti aceasta casca construita in mare parte din panza (poate fi curatata usor / spalata) si controller-ul ei. Ea poate fi utilizata numai in tandem cu un smartphone compatibil cu platforma Daydream (smartphone Google Pixel este un exemplu) prin intermediul aplicatiei Daydream, pe care o puteti descarca gratuit direct de pe Google Play store.

Platforma inca tanara a celor de la Google, Daydream, ofera deja destul de mult continut VR utilizatorului, de la posibilitatea de a vizita cela mai importante atractii turistice de pe glob din confortul propriei case, pana la accesarea continutului dedicat zonei de realitate virtuala de pe YouTube, accesand categoria YouTube VR (probabil cea mai vasta selectie de continut video VR).

sursa

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Andruseac Dănuț

un preț rezonabil..

Mihai P.

La aproximativ 519 lei pretul devine prohibitiv, eventual daca am putea macar jumatate de suma sa o platim cu bani virtuali :))), ar fi o achizitie buna!

Radu Matei

Inseamna ca esti prost

0
Would love your thoughts, please comment.x