Daydream View, casca de realitate virtuala Google. Vezi pretul ei in Europa

daydream view

Google a introdus odata cu oficializarea noii versiuni de Android, Nougat 7.0, platforma de realitate virtuala denumita Daydream. Apoi a anuntat si casca de realitate virtuala — Daydream View, care, incepand de saptamana aceasta este disponibila pe anumite piete din Europa, la un pret de 70 euro sau de lire sterline (depinde de tara in care este comercializata).

Pentru acesti bani primiti aceasta casca construita in mare parte din panza (poate fi curatata usor / spalata) si controller-ul ei. Ea poate fi utilizata numai in tandem cu un smartphone compatibil cu platforma Daydream (smartphone Google Pixel este un exemplu) prin intermediul aplicatiei Daydream, pe care o puteti descarca gratuit direct de pe Google Play store.

Platforma inca tanara a celor de la Google, Daydream, ofera deja destul de mult continut VR utilizatorului, de la posibilitatea de a vizita cela mai importante atractii turistice de pe glob din confortul propriei case, pana la accesarea continutului dedicat zonei de realitate virtuala de pe YouTube, accesand categoria YouTube VR (probabil cea mai vasta selectie de continut video VR).

sursa

3 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *