Apple recunoaste problema bateriei pe un anumit lot de iPhone 6s

Recent compania Apple a lansat un program de înlocuire, inclusiv de schimbare a unor terminale fabricate în lunile septembrie și octombrie, în urma cărora bateria lui iPhone 6s avea fluctuații, rezultând închiderea subită a terminalelor. Se pare că problema acestor baterii provine de la producătorul lor, unde, în timpul procesului de fabricare, au fost expuse la aerul ambiental provocând efecte ulterioare funcționării lor.

Apple a ales să producă toate aceste componente pe teritoriul chinez, motiv pentru care acum este nevoit să își asume și micul procent de defecte aparute la modelele construite in lunile respective, probleme care pot apărea ulterior sau neconformități. E normal ca la un volum foarte mare de gadgeturi produse sa apara si unele cu defecte de fabrica, însă, este foarte important ca Apple să acționeze cât mai rapid în soluționarea lor. Un astfel de exemplu ar putea fi cazul Samsung Galaxy Note 7.

Apple recunoaste problema bateriei

Există și o pagină dedicată rezolvarii acestei probleme, pagina unde utilizatorii pot să verifice pe bază de IMEI dacă terminalul lor este afectat sau nu. După cum spun și cei de la Apple, doar un număr mic de terminale prezintă această defecțiune la batarie, dar nu strică să verificați.

2 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.