Samsung in cautarea unui nou furnizor de baterii pentru smartphone-urile sale?

Samsung in cautarea unui nou furnizor de baterii

Dupa cea mai mare retragere de pe piata din istoria recenta a telefonului mobil, Samsung inca nu a dat publicitatii un raspuns oficial prin care sa explice cauza numeroaselor explozii ale telefoanelor sale Galaxy Note 7. Mai mult, aceasta problema ii determina pe coreeni sa caute un al treilea furnizor de baterii pentru smartphone-urile sale, astfel ca, pe lista furnizorilor care include in acest moment Samsung SDI si Amperex Technology (China), ar putea aparea din 2017 si LG Chem (subsidiara LG Electronics).

Conform unei stiri aparute pe agentia Reuters, sunt sanse destul de mari ca, incepand cu a doua jumatate a lui 2017, telefoanele Samsung sa beneficieze de o baterie produsa in uzinele LG Chem, din Coreea de Sud.

Pentru cei mai putin familiarizati cu subsidiara LG Chem, aceasta companie produce baterii pentru telefoanele LG, precum si pentru iPhone-urile companiei americane Apple.

Momentan nici Samsung si nici reprezentantii LG Electronics, nu au dorit sa comenteze pe acest subiect.

3 Comentarii

 1. Vasile Mihaela Cosmina

  January 10, 2017 at 12:54 am

  trebuie remediata aceasta problema

 2. Andruseac Dănuț

  January 10, 2017 at 1:04 pm

  Din păcat acest telefon a avut probleme, sper ca Samsung să continue cu Note-urile.

 3. Radu

  January 15, 2017 at 4:02 pm

  Daca Note 7 nu avea problema cu bateria era cu certitudine telefonul anului 2016. Sper ca Samsung sa remedieze cat mai repede problemele cu bateriile.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *