Lineage OS, proiectul care va continua sa dezvolte CyanogenMod nightly builds

Lineage OS

Cyanogen a anuntat recent ca isi inceteaza toate operatiunile si serviciile pe care le ofera in prezent, inclusiv in ceea ce priveste ROM-urile nightly builds. Astfel, activitatea companiei Cyanogen se incheie pana la data de 31 decembrie 2016.

Pe cat de trista este aceasta veste pentru fanii proiectului CyanogeMod, pe atat de interesanta este stirea anuntata de curand de proiectul Lineage OS, care va continua traditia CyanogenMod sub o noua denumire, si aceasta deoarece Cyanogen va permite in continuare accesul la descarcarea codului sursa, sursa cu ajutorul careia oricine se pricepe la dezvoltarea de ROM-uri, va putea crea noi build-uri bazate pe sistemul Android.

In cursul zilei de astazi, 27 decembrie 2016, ar urma sa aflam noi detalii despre proiectul Lineage OS, insa, pana atunci, daca sunteti interesati de acest proiect, puteti vizita pagina lor aici.

3 Comentarii

 1. Andruseac Dănuț

  09/01/2017 at 14:00

  Cyanogen Mod a fost și va rămâne un mod rom care ajută să ne punem un alt soft pe device-uri! Sper să continue și Lineage Os la fel de bine!

 2. Vasile Mihaela Cosmina

  10/01/2017 at 00:29

  speram sa continue sub alt nume asa cum ati precizat

 3. Radu

  15/01/2017 at 01:24

  Cel mai cunoscut custom rom care tine in viata telefoane demult apuse gen Galaxy s1,s2…

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *