HTC ar putea lansa un smartphone branduit Vive

HTC a inteles ca trebuie sa schimbe ceva si cat mai curand, deoarece businessul sau cu telefoane nu este profitabil in ultimii ani. Asa ca pregateste ceva pentru anul acesta, cu care se spera sa se salveze acest business, altfel compania va trebui sa se reorienteze catre alte segmente de piata pentru a supravietui. Realitatea virtuala este o piata interesanta la aceasta ora.

Conform unor informatii si materiale scurse de curand pe Internet, HTC pregateste o serie de smartphone-uri sub ceea ce angajatii companiei denumesc intern ‘gama Ocean‘: Ocean Note, Ocean Smart, Ocean Smart. Noile modele vor avea elemente de design noi, care sa diferentieze telefoanele HTC de concurenta. Intr-unul din aceste videoclipuri postate de curand se promoveaza trei tehnici (chimicale, super fibra si turnesol) prin intermediul carora HTC va face ca telefoanele sale sa arate unic. Cel putin asta isi doreste producatorul taiwanez conform clipului.

Pe langa aspectul fresh al noilor telefoane inca nelansate, o parte dintre ele daca nu toate, vor beneficia de noua interfata Sense Touch, una care se va baza mai putin pe tap-urile pe ecran si mai mult pe accesarea continutului cu o singura mana (adica, mai usor) direct de pe ecranul blocat al telefonului, dupa cum se poate vedea in cel de-al doilea clip de prezentare scurs pe net (vezi sursa jos pt clipuri).

Mai multe informatii despre noile smartphone-uri vom afla chiar de la HTC pe 12 ianuarie 2017, cand compania are programat primul sau eveniment cu presa de anul acesta.

sursa

4 Comentarii

 1. Andruseac Dănuț

  09/01/2017 at 14:05

  Sper ca acest brand să ofere un soft mai bun decât cel de la HTC , care are de când în când lag-uri, dar care fac telefoane bune și rezistente.

 2. Florin Lungu

  09/01/2017 at 14:47

  e bine si cu design-ul… (ce-i drept n-arata rau, atat cat imi dau seama din video) insa ce a tras in jos HTC e mai mult raportul pret/performanta (ultimele HTC Desire vorbesc de la sine). Daca tot au lansat studiourile Vive ar fi interesant sa vina si cu niste device-uri pe masura

 3. Vasile Mihaela Cosmina

  10/01/2017 at 22:34

  designul nu prea imi place

 4. Radu

  15/01/2017 at 01:00

  Sincer designul mi se pare nereusit nu cred ca ar avea succes.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *