SmartphonesStiri

Cum poti deveni ‘celebru’ peste noapte! Vinzi un Moto G5 Plus prototip nelansat pe OLX

Moto G5 Plus

Un anume Gabriel, din judetul Dolj, Craiova, s-a gandit ca ar fi momentul sa faca niste bani frumosi din vanzarea unui smartphone Motorola (Lenovo) prototip, astfel ca l-a pozat si urcat pe OLX.

Prototipul in cauza ar fi modelul Lenovo Moto G5 Plus (XT1685), un smartphone care urmeaza sa fie lansat in cadrul Mobile World Congress 2017, in Barcelona, si care ar intra in comert spre finalul lunii martie.

Conform anuntului postat de Gabriel pe OLX telefonul beneficiaza de un ecran Full HD cu diagonala de 5.5 inci (480 ppi), este echipat cu procesorul octa-core Snapdragon 625, cu accceleratorul grafic mobil Adreno 506 si dispune de 4GB memorie RAM, respectiv 32GB spatiu de stocare fisiere intern.

Lenovo Moto G5 Plus mai dispune de doua camere foto de 5 meg apixeli pe fata si 13 mega pixeli pe spate, un senzor pentru amprente, baterie de 3.080 mAh si ruleaza Android 7.0 Nougat.

Gabriel cerea pe acest prototip 1.650 lei, insa anuntul a fost sters intre timp de pe OLX. Problema e ca acest tip de gadgeturi sunt eliberate numai sub semnatura (clauza Non-Disclosure Agreement), iar ceea ce a incercat Gabriel este probabil ilegal.

sursa

8 Comments

  1. Telefonul arata ok pentru unul din gama mid-range. Sincer imi place mult mai mult proaspatul lansat Galaxy A5 2017 care cred ca va fi bestsellerul categoriei sale.

  2. Numai la noi se poate intampla asta:))) Macar daca facea si el in anonimat:))

  3. Jigodie de Craiova, la ce să te aștepți?! Ce și-o fi zis, că încearcă la prosteală.

  4. O arhiva a anuntului se poate vedea aici: http://archive.is/l3czF Mai degraba cred ca este un anunt pus la misto decat vre-un tester de a incercat „marea cu degetul”

  5. Interesant. Nu știam că nu ai voie să vinzi prototip-uri. Un telefon frumos, sper ca prețul final să nu fie așa de mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!