Proiectul RAZER Valerie, laptopul cu 3 ecrane 4K si o experienta de gaming deosebita a fost furat!

Pentru lumea tehnologie anul 2017 a inceput devreme, si asta deoarece anual avem parte de Consumer Electronics Show  la Las Vegas, care, deobicei, isi deschide portile pe finalul primei saptamani a noului an, iar anul acesta nu a fost diferit.

In cadrul CES 2017 brandul RAZER a expus ceea ce compania producatoare de echipamente de gaming numeste Proiectul RAZER Valerie, adica, un laptop echipat cu hardware ultimul racnet (dezvoltat in partneriat cu Nvidia) si 3 display-uri cu rezolutie 4K conectate intr-unul singur (rezolutie 12K — 11.520 x 2.160 pixeli), pentru o experienta de gaming desavarsita.

Proiectul RAZER Valerie a atras toate privirile la CES 2017, ba chiar a atras si hotii, astfel ca doua dintre prototipurile proiectului Valeria expuse in cadrul expozitiei internatioanle, au disparut din cabina RAZER.

Anuntul a fost facut chiar de seful companiei Min-Liang Tan pe pagina sa de Facebook, care a mai anuntat ca se ofera o recompensa in valoare de 25.000$ celui care ofera informatii care sa duca la prinderea hotilor si recuperarea produselor.

sursa

I've just been informed that two of our prototypes were stolen from our booth at CES today.We have filed the necessary…

Gepostet von Min-Liang Tan am Sonntag, 8. Januar 2017

4 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *