Telefoanele Galaxy S7 primesc Android Nougat din 17 ianuarie, in Europa

Telefoanele Galaxy S7 primesc Android Nougat

Anuntata ziua de 30 ianuarie ca data de start pentru distribuirea actualizarii de software care sa aduca Nougat in sfarsit pe modelele de top Galaxy S7 si S7 Edge, Samsung va incepe distribuirea noului firmware ceva mai devreme, pe data de 17 ianuarie, conform unei surse neconfirmate din Turcia. Cu toate acestea Samsung a intarziat foarte mult update-ul, HTC si LG sunt de anul trecut in procedura de distribuire de software catre clientii sai, detinatori de modele flagship 2016.

Samsung Electronics ar putea da startul actualizarii pe 17 ianuarie, in toata Europa conform acestei surse, insa nimic oficial nu a fost dat publicitatii din partea producatorului sud coreean. Ramane sa vedem daca incepand de saptamana viitoare utilizatorii de modele SM-G935F si SM-G930F (libere de retea) din Europa vor confirma update-ul acesta.

Asadar, telefoanele Galaxy S7 primesc Android Nougat in cel mult o saptamana pe batranul continent. Vestea, poate putin proasta, e ca Nougat nu va fi versiunea 7.1.1, ci 7.0 conform aceleasi surse din Turcia.

In cazul in care primiti o notificare de descarcare si instalare a noului software care aduce Nougat, va rugam, sa  reveniti pe acest aritcol si sa ne povestiti despre modul cum s-a instalat si cu se comportul noul firmware pe telefoanele voastre.

5 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.