AndroidSmartphonesSOFTWAREStiri

Xperia Z5 primeste curand update Android Nougat, alaturi de Xperia Z3+ si Z4 Tablet

Xperia Z5 primeste curand update Android Nougat

Xperia Z5 primeste curand update Android Nougat, conform unei autoritati de certificare a software-ului pentru terminalele mobile din Statele Unite ale Americii.

Stim ca asteptati cu nerabdare de ceva vreme o actualizare de software pentru modelul vostru de smartphone sau tablete din gama Xperia, insa Sony a tot amanat sa faca un astfel de anunt. Ei bine, chiar daca nu au facut-o pana in prezent, va anuntam, ca avem vesti bune in acest sens.

Conform autoritatii de certificare a actualizarilor de software pentru telefoane si tablete in SUA, PTCRB, aceasta autoritate a confirmat de curand pe site-ul sau ca telefoanele Xperia Z5, Xperia Z3+ si tableta Xperia Z4 Tablet, vor primi o actualizare de software care contine Android Nougat. Versiunea firmware-ului este build 32.3.A.0.372.

Chiar daca informatiile listate de site-ul PTCRB nu confirma data cand softul va fi disponibil posesorilor acestor modele de gadgeturi Sony Xperia, stim, din experienta anterioara, ca distribuirea poate incepe in cateva zile sau saptamani, ceea ce ar fi o veste foarte buna, credem noi. Acest lucru ne sugereaza ca update-ul de software la Nougat ar putea sosi simultan in Europa si Asia.

Mai ramane sa primim o confirmare oficiala din partea japonezilor de la Sony in legatura cu inceperea distribuirii softului catre posesorii de Z3+, Z5 si Z4 Tablet.

sursa

3 Comments

  1. Sper ca tot mai multe telefoane să primească update la Android 7.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!