Microsoft breveteaza si ei ceea ce pare a fi un telefon pliabil

telefon pliabil

Dupa ce intr-un articol precedent va prezentam brevetul celor de la LG cu un hibrid telefon-tableta (telefon pliabil), iata ca, si americanii de la Microsoft au inregistrat un patent care merge pe aceeasi linie, si anume, dispozitivele pliabile.

Din diagrame, ne dam seama ca avem de a face cu un telefon care poate fi extins intr-o tableta si, desigur, permite utilizarea lui in moduri, precum, “cort”, ispirati probabil de la tebletele Yoga ale celor de la Lenovo. Aparent device-ul ar putea fi extins cu doua sau trei ecrane, astfel transformandu-se intr-un dispozitiv mai mare decat o simpla tableta, acest aparat semanand foarte mult cu un concept din 2009 al lui Microsoft, numit Courier. Prima oara cand Microsoft a inregistrat acest patent a fost in anul 2014.

Dintre miile de inventii ale celor de la Microsoft, care nu au ajuns in stadiul de productie, acesta ar putea sa devina realitate datorita trendului pe care il adopta aproape toti dezvoltatorii de tehnologie anul acesta, si anume, dispozitivele pliabile. Inventatorul se numeşte Kabir Siddiqui, si este cel care a patentat in trecut, atat Surface kickstand, cat si Surface camera de la Microsoft.

Au existat multe zvonuri, cum ca, Microsoft ar dori sa vina pe piata anul acesta cu un Surface Phone, dar inca nu exista vreun comunicat oficial. Acest nou patent ar putea arata modul in care compania americana vede viitorul telefoanelor.

Voi ce credeti? Viziunea celor de la Microsoft in privinta urmatoarelor generatii de telefoane poate da roade?

3 Comentarii

    Comenteaza

    Your email address will not be published. Required fields are marked *