Telefonul HTC One A9 primeste actualizare Android Nougat

Telefonul HTC One A9 primeste actualizare Android Nougat

Cu toate ca la lansarea lui pe piata HTC promitea marea cu sarea, adica, actualizari de software la 15 zile distanta dupa ce primesc telefoanele Google Nexus update-ul la noua versiune Android, producatorul taiwanez nu a reusit sa se tina de aceasta promisiune, astfel ca smartphone-ul One A9 a ramas neactualizat mai bine de 8 luni de zile, promisiunea fiind mai mult o metoda ieftina de marketing, de a atrage clienti.

In orice caz, HTC prin vocea vicepresedintelui de management al produsului in cadrul companiei, Mo Versi, a anuntat pe contul sau personal de pe Twitter ca au inceput distribuirea actualizarii de software care aduce Android Nougat pe telefonul One A9.

O veste buna pentru posesorii unui astfel de model de smartphone (liber de retea) dupa foarte mult timp. Deocamdata update-ul este distribuit numai in Statele Unite ale Americi si urmeaza sa fie disponibil si in Europa, inclusiv in Romania, probabil, foarte curand.

4 Comentarii

 1. Cristian

  January 17, 2017 at 12:36 pm

  Promisiunea a fost o metoda ieftina de marketing, dar le-a mers. A avut destul de mult succes telefonul din ce am citit. Acum sa vedem daca o sa le mai mearga si cu urmatoarele device-uri ce vor fi lansate…Minciuna are picioare scurte:))

 2. Florin Lungu

  January 17, 2017 at 1:01 pm

  8 luni e chiar putin… la alti producatori, chiar cu nume, au fost intarzieri si de 2 ani de cand a fost anuntat un update pana a fost propriu-zis primit

 3. Andruseac Dănuț

  January 17, 2017 at 6:08 pm

  poate s-au gândit cum să le facă, poate vor o serie mai deosebită

 4. Gabryell

  January 17, 2017 at 6:48 pm

  Important e ca au gasit piata. Ce-o mai fi…!!! Daca s-au inghesuit atunci, fara Nougat. Dar acum!!!

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *