SmartphonesStiri

Pretul telefonului Huawei Mate 9 in Romania. Disponibil la eMAG

Pretul telefonului Huawei Mate 9

La inceputul lunii noiembrie anul trecut, Huawei anunta lansarea pe piata a noului phablet din gama Mate, modelul Huawei Mate 9 si Mate 9 Porsche Desgin (editie speciala), iar la 2 saptamani distanta mai anunta si o versiune Pro sub aceeasi serie.

Intre timp, phabletul Mate 9 a ajuns si pe piata din Romania, de saptamana aceasta mai exact, astfel ca Huawei Mate 9 poate fi achizitionat de la partenerii locali ai companiei chineze, precum magazinele de retail si/sau de la operatorii telecom in foarte scurt timp.

Romanii vor putea cumpara Huawei Mate 9 in varianta 64GB de culoare Space Gray sau Silver Moonlight, la un pret recomandat de producator de 2.999 RON, din oferta magazinului online eMAG, urmand ca produsul sa fie disponibil si la alti retaileri din piata romaneasca.

Printre caracteristicile cheie ale acestui varf de gama Huawei enumeram:

  • Procesorul Kirin 960, cel mai performant procesor de smartphone din lume conform aplicatiei GeekBench;
  • Interfata EMUI 5.0, o interfata intuitiva care ofera o experienta fara cusur utilizatorului;
  • Tehnologia revolutionara SuperCharge, care asigura utilizarea smartphone-ului pe parcursul unei zile intregi, cu o incarcare de doar 20 de minute;
  • A doua generatie a sistemului dual-camera realizat in colaborare cu Leica, care integreaz un senzor RGB de 12MP si un senzor monocrom de 20MP si tehnologia Hybrid Zoom, ce permite un zoom de 2x mai mare decat modelele precedente.

Ce parere aveti despre acest nou gadget propus de cei de la Huawei?

8 Comments

  1. @Florin Lungu,
    Poate ceva mai scumpe, da, dar hai sa ne gandim putin, care din alea putin sau mult mai scumpe au cel mai tare procesor in momentul de fata, pana apare SD835 cu o baterie de 4000mha ?
    sincer iti zic, am tot cautat telefon la pret acceptabil cu display mare si baterie mare care sa ma tina 2 zile in caz de folosire medie.
    singurul a fost mate 9.

    Daca sti alt telefon sa aiba specificatiile lui mate 9 cu un pret apropiat, te rog sa imi zici.
    P.S. (OnePlus 3T, nu are nici displayul lui Mate9 si nici bateria lui mate9).

  2. „mult mai scumpe” nu prea sunt.. poate „ceva mai scumpe” insa Mate 9 nu are prea multe atuuri in plus pe partea hardware astfel incat sa se merite. Nu spun ca este mai prejos fata de altele, insa din partea Huawei toata lumea astepta performanta de top la pret bun, prin asta s-au remarcat si au crescut atat de mult in ultimii ani. Pe de alta parte probabil este doar o campanie de marketing ce incearca sa mentina gama Mate acolo sus, lasand loc totodata gamei Honor sa se evidentieze prin diferenta de pret

  3. Vad ca toata lumea spune ca este foarte scump…Dar la ce specificatii sunt prezentate, pretul este mai mult decat justificat. Adica sunt telefoane mult mai scumpe de la alte marci carora nu vreau sa le fac reclama, dar care sunt cumparate fara prea multe comentarii doar fiindca brandul face pretul..In cazul asta, pretul ar fi facut de partea hardware.

  4. foarte bun și frumos, preț cam mare pentru telefoanele Huawei, de obicei erau mai ieftine decât alte telefoane de la alți producători.

  5. i-am laudat atat de mult pe cei de la Huawei in ultimul timp.. insa vad ca incep sa-si ia putine aere in ceea ce priveste preturile. Telefonul e ok, chiar bun (cel putin pe hartie) insa mult prea scump. Ma rog.. si-or fi facut ei niste calcule insa isi schimba putin targetul. In ceea ce priveste adaosul emag la pretul recomandat nici nu are rost sa mai spun nimic…

  6. cam scump pt mine, 2.900 preț producător, in magazinul online deja 3.200 … Dar munca, creativitatea, pasiunea si performanța, costă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!