Dezvoltatorii pot răspunde review-urilor lăsate de utilizatori

Dezvoltatorii de aplicații pentru iPhone, iPad care vor utiliza noul sistem iOS 10.3, vor putea interacționa sau, mai exact, pot răspunde review-urilor lăsate de aceștia. După cum bine știm, atunci când instalăm o aplicație din App Store putem lăsa un review despre interacțiunea noastră cu aplicația, modul de construcție, utilizare, etc și atât. Adică, dezvoltatorul nu putea răspunde niciunui review pozitiv sau negativ, lăsând lucrurile așa cum sunt.

Se pare că Apple este pusă pe schimbări, iar în iOS 10.3, pe lângă functia Find My AirPods și AFPS, oferă posibilitatea dezvoltatorilor de aplicații să introducă un nou API denumit SKStoreReviewController, prin care pot cere utilizatorilor feedback despre aplicație chiar în timp ce o folosesc.

pot răspunde review-urilor

Aici vine o parte bună dar și o parte rea. Partea bună este că poți spune instant ce nu îți place, ce ar putea adăuga astfel încât să fie pe placul tău, iar cea rea este că vei fi deranjat atunci când nu vrei de un pop-up, o notificare sau de un mesaj “Îți place?”

Opțiunea va fi disponibilă și în Mac App Store, iar toate conversațiile vor fi publice. Mai este puțin până când se vor implementa, așa că așteptăm cu drag aceste schimbări.

4 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.