Functia Find My AirPods soseste odata cu iOS 10.3

În cursul acestei seri compania Apple a lansat pentru dezvoltatori dar și pentru doritorii de testări ale sistemelor beta, ultimul build iOS 10.3 beta. Aici găsim activă functia Find My AirPods, cu ajutorul căreia putem găsi casca pierdută sau rătăcită pe undeva prin casă, la birou sau pe afară.

Căștile fără fir AirPods lansate de Apple în această toamnă, au fost livrate abia pe începutul acestui an. Mai multe detalii legate de ele, puteți găsi pe site-ul Apple din România.

Functia Find My AirPods

Au ajuns și în România, ele fiind deja livrate celor care au făcut precomenzi. Puteți cumpăra acest produse de la eMAG, cît încă mai e valabilă oferta. Feedback-ul pentru ele este unul pozitiv, adică se fixează foarte bine în urechi, nu alunecă, iar șansele să le pierzi sunt destul de mici, asta doar dacă nu ești un neîndemânatic care nu prea știe ce face cu lucrurile sale.

Probabil, functia Find My AirPods va funcționa după același principiu ca și Find My iPhone, bazându-se pe locație și, probabil, pe un sunet specific putând fi auzit atunci când vom utiliza funcția pe site, iPhone sau iPad.

4 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *