Watch Style apare in noi imagini inainte de lansarea de pe 9 februarie

Au aparut noi imagini cu ceasul inteligent inca nelansat LG Watch Style, smartwatch produs de LG Electronics in colaborare cu cei de la Google.

Din ultimele scapari putem observa ca Watch Style vine cu un ecran circular, care ar masura 1.2 inci in diametru, ar dispune de rezolutie 360 x 360 pixeli si un buton de tip “crown” (coroana), cu ajutorul caruia vom putea naviga mai usor prin meniul ceasului care ruleaza Android Wear 2.0.

LG Watch Style dispune de 512MB RAM si va beneficia de 4GB stocare interna, Google Assistant, o baterie de 240 mAh si certificare IP67 (rezistenta la apa si praf). Acest model va fi disponibil in variante Silver (argintiu) si Rose Gold (auriu).

LG Watch Style ar urma sa debuteze oficial pe 9 februarie si sa ajunga in magazinele din USA, pe 10 februarie. Desigur, ne asteptam sa fie lansata si o varianta sport a acestui smarwatch ceva mai mare, si anume LG Watch Sport, care ar veni cu un ecran de 1,38 inci si rezolutie 480 x 480 pixeli, 768MB RAM, 3G, conectivitate LTE, GPS, NFC, stocare interna de 4GB, o baterie de 430 mAh si certificare IP68 (rezistenta la apa si praf), conform zvonurilor.

sursa

5 Comentarii

    Comenteaza

    Your email address will not be published. Required fields are marked *