Specificatiile telefonului Moto G5 apar online inainte de lansarea din 26 Februarie

Specificatiile telefonului Moto G5

Lenovo va sustine un eveniment ‘Hello, Moto’ cu presa pe data de 26 Februarie, la Mobile World Congress 2017, in Barcelona. Eveniment in cadrul carui producatorul chinez este asteptat sa prezinte noile modele ale gamei Moto G5, alaturi de alte gadgeturi. Se zvoneste ca ar fi vorba si de un nou smartwatch Moto 360, dar mai putin probabil.

Revenind la noua serie Moto G5 ce urmeaza a fi anuntata luna viitoare, astazi, au apaurt in presa din America de Sud informatii despre modelul Moto XT1672. Daca despre Moto G5 Plus stim ca va beneficia de un display de 5.5″ Full HD, de procesorul Snapdragon 625, 4GB memorie RAM si o baterie de 3.000 mAh, despre modelul G5 nu se stiau prea multe pana astazi.

Asadar, Moto G5 va dispune de un ecran ceva mai mic, de doar 5″ in diagonala, afisaj al carui rezolutie va fi tot Full HD, insa va fi echipat cu procesorul Snapdragon 430 si doar 2GB memorie RAM. La capitolul spatiu intern ambele modele vor beneficia de 32GB si de slot micro SD. Un alt aspect comun ar fi sistemul de operare Android 7 Nougat.

Moto G5 mai beneficiaza de doua camere foto de 5 si 13 mega pixeli, o baterie de 2.800 mAh, conectivitate Wi-Fi 802.11 a/b/g/n si Bluetooth 4.0.

Despre pretul noului model sau disponibilitatea sa nu se stie deocamdata nimic, insa, ne asteptam, sa fie comercializat la un pret undeva intre 1.200 si 1.500 lei, atunci cand va sosi pe piata din europa (Romania inclusiv).

Ce parere aveti de specificatiile lui Moto G5?

sursa

4 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *