RAZER cumpara Nextbit, devenind astfel producator de smartphone-uri

RAZER cumpara Nextbit

Nu cu mult timp in urma RAZER anunta achizitia companiei THX (fondata de George Lucas – Star Wars) specializata pe tehnologia audio si, iata ca, saptamana aceasta ne surprind cu o noua achizitie, cea a start-up-ului american Nextbit, care in urma cu aproape un an si jumatate debuta pe segmentul de piata al telefoanelor mobile prin lansarea modelului de smartphone Nextbit Robin, un terminal bazat pe servicii de stocare in cloud.

Anuntul a fost facut astazi, 31 Ianuarie, de catre CEO-ul companiei Nextbit, Tom Moss, care a anuntat ca, compania va continua sa opereze ca o divizie independenta in cadrul companiei RAZER si ca, cu toate ca au incetat comercializarea telefonului Robin si a accesoriilor pentru acesta, Moss isi asigura clientii ca vor oferi garantie inca 6 luni de zile de acum inainte, precum si actualizari de software si patch-uri de securitate posesorilor de astfel de telefoane Robin pana in Februarie 2018.

Suma totala a acestei tranzactii nu a fost facuta public deocamdata si nici nu se stie cand vor lansa primul telefon mobil sub acest brand.

RAZER isi face astfel intrarea pe piata smartphone-urilor, segment deja supra-saturat de companii care propun fel si fel de de gadgeturi aproape zi de zi.

Ce parere aveti despre decizia celor de la RAZER de a intra in zona telefoanelor inteligente?

sursa

4 Comentarii

 1. Coryna Ln Kov

  31/01/2017 at 15:16

  Bravo lor ? ????

 2. Andruseac Dănuț

  31/01/2017 at 15:28

  foarte interesant, sper că scoate pe piață telefoane bune la preț decent

 3. Florin Lungu

  31/01/2017 at 15:59

  Concurenta e buna pentru uyltilizatori pana la urma… Succesul celor de la Razer in aceasta zona depinde de tactica care o vor aborda. Nexbit nu a avut totusi succesul scontat, insa Razor a dovedit de-a lungul timpului ca au oameni ce pot gandi campanii de marketing de succes, in acelasi timp plasandu-se in zona calitatii in orice fac

 4. Groza. Claudiu

  02/02/2017 at 12:21

  Depinde acum de ei, ce telefoane vor face, si de modul in care consumat ori ii vor acccepta. Si cumpara.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *