LG G6 ar putea arata asa la lansarea programata pe 26 Februarie

LG Electronics se pregateste sa lanseze spre finalul acestei luni smartphone-ul varf de gama pe anul curent, insa, pana la debutul oficial al telefonului LG G6 de pe data de 26 februarie, a aparut pe Internet o noua serie de imagini cu ceea ce ar putea fi acest G6.

Primele imagini, ne arata un prototip pe care LG il testeaza intern, in timp ce ultima fotografie ne arata un model care pare a fi versiunea finala a telefonului, cu carcasa lucioasa si brandul G6 imprimat pe capac. De asemenea, aceste imagini sugereaza ca, telefonul va beneficia de un sistem de camera foto duala (cu doua lentile), dar si faptul ca senzorul pentru amprente este amplasat la fel ca pe LG G5, adica, pe partea din spate imediat sub aceasta camera duala. Momentan nu putem confirm daca carcasa este construita din sticla sau daca LG ramane la finisajul de anul trecut, acel metal invelit intr-un strat special de material plastic.

Despre specificatiile tehnice ale lui G6, se zvoneste, ca  va dispune de un ecran mai mare cu aspect ratio 18:9 si rezolutie Quad HD+, va fi echipat probabil cu procesorul Snapdragon 821, cu o baterie incorporata in carcasa (va disparea sistemul modular de anul trecut) si va beneficia si de un asistent virtual bazat pe inteligenta artificiala.

Evenimentul LG Electronics cu presa va avea loc pe data de 26 Februarie (peste aproximativ 3 saptamani), la Barcelona, in cadrul Mobile World Congress 2017.

Ce parere aveti despre estetica viitorului varf de gama de la LG?

sursa | sursa2

4 Comentarii

 1. Coryna Ln Kov

  February 4, 2017 at 3:26 pm

  Suna promițător descrierea, rămâne de văzut produsul pe 26 februarie

 2. Andruseac Dănuț

  February 4, 2017 at 3:30 pm

  Aștept lansarea!

 3. Florin Lungu

  February 4, 2017 at 6:46 pm

  Sincer.. in ultima poza arata foarte urat :) seamana mai degraba a plastic “ieftin” oricum pozele de genul pot fi inselatoare… asta si daca e varianta finala Cred ca Samsung le-a dat o lovitura celor de la LG, fiind nevoiti sa echipeze G6 cu Snapdragon 821 in loc de 835 (asta daca zvonurile sunt adevarate).

 4. Catalina Paun

  February 10, 2017 at 10:51 pm

  https://www.facebook.com/catalina.paun.980/posts/469979290015113?pnref=story
  Nu are un design prea interesant, insa intrebarea mea este, in ce consta aceasta camera duala?

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *