LG G6 ar putea arata asa la lansarea programata pe 26 Februarie

LG Electronics se pregateste sa lanseze spre finalul acestei luni smartphone-ul varf de gama pe anul curent, insa, pana la debutul oficial al telefonului LG G6 de pe data de 26 februarie, a aparut pe Internet o noua serie de imagini cu ceea ce ar putea fi acest G6.

Primele imagini, ne arata un prototip pe care LG il testeaza intern, in timp ce ultima fotografie ne arata un model care pare a fi versiunea finala a telefonului, cu carcasa lucioasa si brandul G6 imprimat pe capac. De asemenea, aceste imagini sugereaza ca, telefonul va beneficia de un sistem de camera foto duala (cu doua lentile), dar si faptul ca senzorul pentru amprente este amplasat la fel ca pe LG G5, adica, pe partea din spate imediat sub aceasta camera duala. Momentan nu putem confirm daca carcasa este construita din sticla sau daca LG ramane la finisajul de anul trecut, acel metal invelit intr-un strat special de material plastic.

Despre specificatiile tehnice ale lui G6, se zvoneste, ca  va dispune de un ecran mai mare cu aspect ratio 18:9 si rezolutie Quad HD+, va fi echipat probabil cu procesorul Snapdragon 821, cu o baterie incorporata in carcasa (va disparea sistemul modular de anul trecut) si va beneficia si de un asistent virtual bazat pe inteligenta artificiala.

Evenimentul LG Electronics cu presa va avea loc pe data de 26 Februarie (peste aproximativ 3 saptamani), la Barcelona, in cadrul Mobile World Congress 2017.

Ce parere aveti despre estetica viitorului varf de gama de la LG?

sursa | sursa2

4 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.