SmartphonesStiri

HTC lanseaza Desire 650, un nou smartphone cu desgin fresh adresat tinerilor

HTC lanseaza Desire 650

HTC lanseaza Desire 650, un nou model de smartphone cu Android sub gama care pune la dispozitia clientilor HTC telefoane cu pret mai avantajos si design indraznet, tineresc.

“Personalizarea este din ce în ce mai importantă pentru utilizatorii de smartphone din prezent, deși nu este mereu ușor de găsit. Noul HTC Desire 650 oferă acest lucru din abundență, atât la interior cât și la exterior. De la design-ul unic 50/50 neted și cu striații, până la platforma noastră HTC Sense care se poate personaliza complet, HTC Desire 650 este un dispozitiv centrat în întregime pe tine”, a declarat Greig Williams – Președintele HTC Europe. “Când avem pe deasupra și o experiență video și audio minunată, avem încredere că am creat, cu HTC Desire 650, un dispozitiv remarcabil ce conține toate elementele pe care le cer utilizatorii de smartphone.”

Cantarind numai 140 de grame la cei 8.4mm grosime, smartphone-ul HTC Desire 650 este dotat cu un ecran LCD 720p HD de 5″, cu procesorul quad-core Snapdragon 400 tactat la 1.6GHz, dispune de 2GB memorie RAM si 16GB memorie ROM (spatiu intern stocare date + slot micro SD ce accepta carduri de memorie de pana la 2TB).

https://www.youtube.com/watch?v=FryLmJIr78o

De asmenea, Desire 650 vine echipat cu doua camere foto: una principala pe spate de 13MP, respectiv una de 5MP frontala, are o baterie de 2.200 mAh, conectivitate 4G (LTE Categoria 4), USB 2.0, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.1, jack 3.5mm si tehnologie audio Boomsound. Acest model ruleaza Android Marshmallow cu HTC Sense UI peste.

HTC anunta ca modelul Desire 650 va fi  disponibil in varintele de culoare Arctic Night si Lime Light, din data de 10 februarie.

Pretul nu a fost comunicat.

5 Comments

  1. Este un smartphone din partea de jos mid-range, un design care nu este pe gustul meu, insa apreciez originalitatea, adresat celor care cauta ceva mai compact, mai.. „sport”. Daca si pretul tine cont de toate astea e ok

  2. Un smartphone foarte bine echipat , specificați foarte bune și design arătos. Mă impresionează suportul carurilor microSd de până la 2TB ce este foarte mult.

  3. Trebui sa recunosc ca noutatea o constituie acceptarea cardurilor micro de 2 TB, ceea ce pana acum la ce am întâlnit eu se acceptau carduri cu o memorie mult mai mivs .
    Deci o adevărata noutate bine venita pt mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!