Net mobil cadou de la Orange pentru tine si persoana iubita, prin oferta Dragobitilor

Net mobil cadou de la Orange

Orange Romania a anuntat saptamana aceasta oferta de promotii si bonusuri adresate clientilor sai pe urmatoarele 30 de zile, incluzand aici Valentines Day si Dragobetele. Astfel, cei care doresc sa-si impartaseasca dragostea au la dispozitie bonusuri de net, preturi speciale pentru telefoane si accesorii, dar si reduceri la pachetele de servicii fixe si mobile.

Intre 7 februarie si 15 martie, clientii operatorului telecom au posibilitatea de a castiga net mobil cadou (bonus) prin contul lor Orange, cu ajutorul a ceea ce compania numeste – “Dragobiti”. Odata logat in cont, clientul poate aduna cifrele numarului lui cu cele ale persoanei dragi. Suma totala rezultata este apoi inmultita cu 10 si transformata in bonus de net pe mobil. Dupa activarea bonusului acesta va fi valabil o luna de zile pentru ambele numere introduse. Aceasta provocare poate fi acceptata de trei ori de catre fiecare client al operatorului.

De asemenea, clientii se vor putea bucura de reduceri de pana la 90% pentru sute de produse, atat in magazine, cat si pe site-ul Orange.ro.

O alta oferta interesanta este cea pentru Orange Home (televiziune): Cei ce doresc sa petreaca aceasta perioada in confortul propriei case, explorand continutul preferat online sau la TV, pot beneficia de Orange Home care, in perioada 7 februarie – 28 martie, prin incheierea unui abonament, pot beneficia de 24 de luni de HBO gratuit si de cate 2 bilete la cinematograf in fiecare saptamana, valabile pe perioada campaniei.

Si oferta Orange pentru luna iubirii nu se incheie aici.

Cei interesati sa-si transforme casa intr-una smart beneficiaza de reduceri de pana la 35% in perioada 7 februarie – 15 martie la pachetele Orange Smart Home recomandate la activare precum si la achizitionarea suplimentara de senzori.

Pentru telefoanele aflate in promotie la pret special dar si pentru informatii suplimentare despre toate ofertele din campania Orange, accesati site-ul operatorului.

8 Comentarii

 1. Coryna Ln Kov

  February 10, 2017 at 12:07 pm

  Bravo lor pt oferta, concurenta este mare, de asta și oferta trebui să atragă noi abonati.

 2. Andruseac Dănuț

  February 10, 2017 at 12:28 pm

  Bravo Orange! Super oferte și mă bucur că ei încearcă să ne ofere oferte atractive! :)

 3. Florin Lungu

  February 10, 2017 at 1:50 pm

  Chiar ieri cautam perioada in care e valabila promotia cu “Dragobiti”, pe site-ul lor nu e specificat nicaieri, sau cel putin eu nu am reusit sa gasesc

 4. Daniela

  February 10, 2017 at 2:45 pm

  Pentru cei abonați sa cei cu cartele la liber?O oferta de nerefuzat.

 5. Catalina Paun

  February 10, 2017 at 11:15 pm

  https://www.facebook.com/catalina.paun.980/posts/469991660013876?pnref=story
  Numle ofertei este haios, sigur cei din retea se vor bucura in aceasta perioada de o oferta interesanta.

 6. spuma gabriela

  February 11, 2017 at 6:05 am

  multumesc pentru informatie

 7. Vlad

  February 15, 2017 at 8:57 pm

  Eu am băgat numerele de telefon…când ar trebui sa primesc mesaj de confirmare sau se activează automat?

  • valentina

   February 20, 2017 at 5:14 pm

   pana la urma a mai venit misteriosul mesaj de activare!?

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *