Huawei Watch 2 cu Android Wear 2.0 debuteaza la MWC2017

Huawei va lansa la finalul acestei luni, in Barcelona, pe langa telefoanele varf de gama din seria Huawei P10, si un nou smartwatchHuawei Watch 2 cu Android Wear 2.0, conform anuntului facut astazi de catre seful companiei chineze pe o retea de socializare.

Huawei Watch 2 cu Android Wear 2.0 ar putea avea un design sport comparativ cu generatia anterioara de smartwatch Huawei. Asta daca nu cumva producatorul chinez il va lansa in doua variante, la fel cum a facut recent LG Electronics cu al sau Watch Style si Watch Sport sau Samsung cu Gear S3 anul trecut.

Pe langa confirmarea denumiri noului smartwatch, Richard Yu, a publicat si o imagine cu un atlet care alearga, ceea ce ne face sa credem ca este vorba despre un model adresat clientilor activi, un model sport.

Despre carcateristicile ceasului Huawei Watch 2 cu Android Wear 2.0, nu se stiu prea multe informatii la aceasta ora, doar din zvonuri se aude ca ar dispune de conectivitate mobila (2G/3G) si de un slot SIM care sa il faca independent de smartphone, adica, posibilitatea de a efectua apeluri telefonice si expedierea de mesaje fara conectarea la un telefon mobil.

E posibil, ca Huawei Watch cu Android Wear 2.0 sa dispuna si de noul chipset Qualcomm Snapdragon Wear, asta daca nu cumva Huawei si-a dezvoltat propriul procesor pentru ceasuri.

Vom reveni cu informatii si imagini despre Huawei Watch 2 si telefoanele P10 direct din Barcelona, de la Mobile World Congress 2017, unde noi vom fi prezenti in saptamna 25 februarie – 3 martie 2017.

sursa

7 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *