Nokia 5 si Nokia 3 cu Android Nougat vor debuta la MWC2017

Nokia 5 si Nokia 3 cu Android Nougat

Brandul Nokia a revenit de putin timp pe piata de smartphone-uri, cei drept, cu un model de nivel mediu din punct de vedere al specificatiilor, dar este asteptat sa lanseze si un model de top pe parcursul anului 2017, insa, pana atunci, HMD Global, compania care detine drepturile de a lansa telefoane sub brandul finlandez pregateste alte doua telefoane cu Android Nougat.

Din pacate, pentru fanii Nokia, Nokia 5 si Nokia 3 cu Android Nougat nu vor beneficia de specificatii hardware prea interesante, de fapt, este vorba despre doua telefoane care se adreseaza celor cu buget limitat.

Nokia 5, spre exemplu, va fi echipat cu un ecran cu diagonala de 5″ si rezolutie 1.280 x 720 pixeli, va benificia doar de 2GB memorie RAM si de o camera cu un senzor de 12 mega pixeli. Pretul acestui model in Europa va fi de 200 de euro, conform sursei apropiate producatorului.

Despre Nokia 3 nu se stie exact ce specificatii va avea dar avand in vedere ca va costa numai 150 de euro, nu credem ca va beneficia de un procesor mai puternic de Snapdragon 200 / 400, ceea ce inseamna ca este un telefon foarte accesibil si foarte slab echipat hardware.

Mai multe informatii vom afla chiar de la HMD Global, in cadrul evenimentului ce va avea loc Duminica, pe 26 Februarie, in Barcelona.

6 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *