Philips Moda 245C7QJSB, cel mai subtire model creat vreodata de companie

Philips Moda 245C7QJSB

MMD (partener licentiat Philips) a anunțat săptămâna aceasta lansarea unui nou monitor sub brandul Moda, de fapt, este cel mai subțire monitor creat vreodată sub brandul Philips.

Philips Moda 245C7QJSB are diagonala ecranului de 24″ și o ramă extrem de îngustă pentru atenție și concentrare sporită în timpul vizualizării. Cu rezoluție FullHD îmbunătățită și tehnologie Ultra Wide Color, monitorul oferă utilizatorilor o claritate în detaliu, alături de o gamă extinsă de culori pentru imagini strălucitoare.

“Acest model este primul dintr-o serie de monitoare destinate utilizării domestice care combină designul Moda și tehnologia Ultra Wide Color. Cei mai multi utilizatori casnici își folosesc monitoarele atât pentru muncă dar și pentru divertisment, acest model de 24 de inci reușind să satisfacă ambele nevoi. Monitorul are un aspect placut atât în casele utilizatorilor cât și pe birourile de la muncă, oferind o experiență de vizionare cu o reproducere a culorilor mai realistă ca niciodată” a declarat Artem Khomenko, Product Manager Philips monitoare Europa în cadrul MMD pentru Gadget Talk.

245C7QJSB b

Ecranul are o grosime de doar 5,2mm. Aspectul său minimalist este completat de o ramă foarte îngustă: nu mai puțin de trei dintre cele patru laturi ale ramei, având o grosime de 2,5mm. De asemenea, în afară de consolidarea aspectului, designul frameless face ca noul monitor Philips Moda 245C7QJSB să fie o alegere bună pentru utilizatorii atrași de divertisment. Din timp ce acest nou monitor oferă fotografiilor și imaginilor video mai mult spațiu este totodată ideal pentru amenajarea setărilor multi-display.

Tehnologia Ultra Wide Color a noului monitor de 24 de inci livrează un spectru mai larg de culori, oferind o imagine mai strălucitoare și nuanțe cât mai profunde și naturale de verde, roșu și albastru, pentru a aduce la viață atât divertismentul, imaginile cât și productivitatea. Această tehnologie își atinge efectul, mai degrabă prin îmbunătățiri hardware, decât prin setările și reglajul fin de culoare ale software-ului. Panoul monitorului se bazează pe tehnologia IPS: aceasta suportă unghiuri de vizionare foarte largi de 178 de grade.

245C7QJSB s

Cu rezoluția FullHD 1920 x 1080, monitorul oferă în mod complet claritatea detaliilor și un contrast incredibil pentru a completa acuratețea culorilor și gama largă a tehnologiei Ultra Wide Color. Tehnologia Flicker-Free (reglarea luminozității pentru o imagine mai stabilă – anti scintilație), SmartContrast și SmartImage (auto-reglare a setărilor pentru conținutul afișat) lucrează împreună pentru a face divertismentul multimedia de acasă mai captivant. Monitorul este echipat atât cu HDMI, precum și cu un DisplayPort pentru transfer de date de mare viteză.

Noul model Philips Moda 245C7QJSB C-Line va fi disponibil în magazinele specializate începând cu luna februarie la un preț recomandat de 989 lei.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Iuliana Oprea

Wow cât este de subțire. Incredibil.

Andruseac Dănuț

Foarte subțire! Specificați interesante și arătos! Sper ca prețul să nu fie foarte exagerat! :)

Coryna Ln Kov

Arată foarte bine, acum rămâne de văzut și impactul la public, au oricum concurență serioasă

Florin Lungu

Personal, inca astept sa mai scada preturile la astfel de monitoare. Nu ma pot simti confortabil sa dau in jur de 1000 de lei, indiferent cat de “destept” sau aratos ar fi

Adina Gabriela

Un monitor care captiveaza atentia si va face o relaxare din vizionarea unor filme.

Catalina Paun

https://www.facebook.com/catalina.paun.980/posts/476681549344887?pnref=story
Un monitor superb si ultra slim, la un pret f bun.

liviu pop

subtire dar sa stiti ca si moto z e la fel de subtire

0
Would love your thoughts, please comment.x