Vopseaua de par care iti schimba culoarea parului in functie de temperatura (video)

Vopseaua de par care iti schimba culoarea parului

Femeile sunt indragostite de coafor, e limpede acest lucru din multele ore petrecute in saloanele de infrumusetare si din micile averi pe care ele le cheltuiesc luna de luna pentru a-si ingriji parul. Si e normal sa fie asa, deoarece barbatul apreciaza o femeie ingrijita, la fel cum femeia apreciaza un barbat care are grija de imaginea lui.

O companie specializata pe vopsele de par lucreaza la dezvoltarea unui colorant de par care le va permite doamnelor si domnisoarelor sa-si schimbe culoarea parului in functie de temperatura din mediul in care ele se afla.

The Unseen, compania din spatele noului produs ‘Fire’, ce urmeaza a fi lansat pe piata in curand, spune ca e pe cale sa realizeze o vopsea de par care odata aplicata pe par va permite schimbarea culorii parului in functie de temperatura din jur. Practic, moleculele pe baza de carbon din colorantul de par Fire isi modifica capabilitatea de absorbtie a luminii atunci cand sunt expuse la diferite temperaturi, permitand astfel schimbarea temporara a culori parului. Imaginati-va, ca mergeti pe strada in bataia soarelui la 30 si ceva de grade, si-apoi intrati intr-o cafenea unde clima din interior mentine temperatura undeva in jurul a 18 – 20 de grade, automat si culoarea parului se va schimba odata cu trecerea la o temperatura mai scazuta sau invers.

Lauren Bowker, creatoarea acestui tip de vospea, spune ca, Fire, utilizeaza mai putine solutii toxice si ca nu ar trebui sa fie mai toxic decat actualele vopsele de par disponibile in comert

Produsul este in perioada finala de testare, ceea ce inseamna ca, destul de curand, va veti putea bucura de un par a carui culoare sa se schimbe de la o clipa la alta.

Ce parere aveti despre un astfel de produs?

7 Comentarii

 1. Coryna Ln Kov

  February 20, 2017 at 1:33 pm

  asta este super tare și super Cook, dar mi-ar placea sa își schimbe culoarea și în funcție de starea sufletească ??

 2. Florin Lungu

  February 20, 2017 at 1:43 pm

  ramane de vazut daca “nu ar trebui sa fie mai toxic decat actualele vopsele de par disponibile in comert”. Nu stiu de ce dar ma cam indoiesc :)

 3. Adina Gabriela

  February 20, 2017 at 1:47 pm

  Foarte frumos! :D Este ceva special si un astfel de par va atrage toate privirile.

 4. liviu pop

  February 20, 2017 at 2:47 pm

  asta da vopsea merita

 5. Andruseac Dănuț

  February 20, 2017 at 4:49 pm

  interesantă vopsea, nu o să mai cunoști fetele după păr :))

 6. Daniel Balan

  February 21, 2017 at 8:17 am

  Interesant..O sa fie cool..

 7. Catalina Paun

  February 21, 2017 at 1:08 pm

  https://www.facebook.com/catalina.paun.980/posts/476579486021760?pnref=story
  Nu as avea curaj sa testez o asemenea culoare.
  Sigur afecteaza firul de par rau.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *