Asus anunta ZenFone Live, primul smartphone pregatit pentru live video streaming

Asus anunta ZenFone Live

Asus a anuntat astazi un nou smartphone sub gama ZenFone, este vorba despre modelul ZenFone Live (numar model ZB501KL), ce vine echipat cu hardware si software special pregatit pentru a putea efectua video live stream.

Conform producatorului, ZenFone Live, este primul smartphone din lume pregatit pentru live video streaming on-the-go.

ZenFone Live este cel mult un telefon mediocru din punct de vedere hardware, ceea ce inseamna ca nu va fi scump. El dispune de o carcasa metalica foarte frumos realizata (poza sus),  cantareste 120 de grame si masoara 7.95mm grosime. Telefonul este dotat cu un ecran HD (1.280 x 720 pixeli) de 5.2″ in diagonala, cu un procesor Snapdragon (probabil S430), cu 2GB memorie RAM si 16/32GB spatiu intern pentru stocare fisiere.

De asemenea, vine cu o baterie de 2.650 mAh, cu camere foto de 5 si 13 mega pixeli insa cu unghi larg de deschidere, tocmai pentru a fi util in live video streaming.

Sistemul de operare cu care va fi livrat este Android 6.0, peste care va fi pre-instalata interfata grafica ZenUI v3.5 cu o serie de functii software dedicate live streaming-ului video pe internet.

Telefonul va fi disponibil in variante pe auriu, rose gold si navy black (bleumarin).

7 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *