EvenimenteSmartphonesStiri

LG G6 anuntat cu FullVision display, protectie la apa si inteligenta artificiala

LG G6 anuntat cu FullVision display

In cadrul conferintei de presa ce a avut loc astazi, in Barcelona, la Mobile World Congress 2017, LG Electronics a anuntat lansarea pe piata a smartphone-ului LG G6, model ce vine echipat cu un display generos si margini foarte subitiri.

LG G6 este construit din sticla (spate/fata) si metal (rama) si este rezistent la apa si praf. Cantarind numai 163 de grame si masurand 7.9mm grosime, telefonul G6 este echipat cu un ecran FullVision de 5.7″ in diagonala, ce dispune de aspect ratio 18:9 si rezolutie 2.880 x 1.440 px, cum era de asteptat. De asemenea, dispune de tehnologie Dolby Vision si HDR 10. Telefonul vine dotat cu o baterie de 3.300 mAh battery si un sistem de racire si protectie la impact avansat.

LG Electronics nu a dorit sa dezvaluie in timpul conferintei de presa informatii despre memoria RAM, spatiu intern al telefonului sau despre chipset-ul (procesorul) sau. Ce stim, e ca va fi echipat cu o camera principala duala cu doi senzori de 13MP si un senzor pentru amprente.

LG G6 anuntat 2

Din punct de vedere software, telefonul G6 soseste cu sistemul de operare mobil Android 7.1 Nougat, cu asistentul virtual Google (bazat pe inteligenta artificiala) integrat in pachetul software al telefonului.

“LG G6 oferă utilizatorilor noi experienţe vizuale şi de utilizare, deoarece îmbină un ecran mai mare cu beneficiul de a putea fi utilizat cu o singură mână”, a declarat Juno Cho, preşedintele companiei LG Electronics Mobile Communications. “LG va continua să conducă inovaţia smartphone-urilor cu accent pe confort şi fiabilitate pentru a depăşi aşteptările consumatorilor.”

LG a anuntat ca telefonul G6 va fi comercializat in trei culori: Ice Platinum (argintiu), Mystic White (alb), Astro Black (negru), insa nu a dezvaluit deocamdata pretul lui de pornire.

https://www.youtube.com/watch?v=6vMLTdgRB8Y

9 Comments

  1. Nu este un smartphone urât, un design arătos, dar cu siguranță pe acea sticlă va rămâne amprente, care este un lucru foarte enervant, restul e ok.

  2. este foarte interesant dar si mai interesant este cit rezista la apa

  3. N-arata rau deloc desi nu sunt fan al carcasei din sticla, sper ca protectiile sa fie pe masura. De asemenea sunt curios ce autonomie va asigura cei 3.300mAh avand in vedere display-ul din dotare

  4. Cam putine telefoane sunt rezistente la apa,eu uns am scapat vreo doua,imi place si memoria ..asteptam

  5. Citând „LG G6 este construit din sticla (spate/fata) si metal (rama) si este rezistent la apa si praf. Cantarind numai 163 de grame si masurand 7.9mm grosime, telefonul G6 este echipat cu un ecran FullVision de 5.7″ in diagonala, ce dispune de aspect ratio 18:9 si rezolutie 2.880 x 1.440 px, cum era de asteptat. De asemenea, dispune de tehnologie Dolby Vision si HDR 10. Telefonul vine dotat cu o baterie de 3.300 mAh battery si un sistem de racire si protectie la impact avansat”, rezultă că avem un telefon care ne scapă de problema pătrunderii apei in el (mai ales când plouă și suntem nevoiți să trimitem un SMS urgent sau sa sunam, plus caracteristicile tehnice, dovedesc că merită investit in el ?

  6. Un smartphone frumos! Mă bucur că e și cu rezistență la apă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!