Pretul HTC Vive in Romania si cand o veti putea cumpara

161128 Vive DeluxeAudioStrap Front Pers

HTC România a anunțat că începând din data de 1 martie, 2017, platforma de realitate virtuală HTC VIVE va fi disponibilă în alte nouă țări din Europa, inclusiv în România.

VIVE este o platformă de realitate virtuală în premieră absolută, dezvoltată de HTC și Valve, pentru o imersiune totală în lumea virtuală. Construit de la început pentru room-scale VR și interacțiuni realiste, VIVE îndeplinește promisiunea realității virtuale, cu o tehnologie ce schimbă standardul și conținut de cea mai bună calitate. VIVE a primit peste 65 de premii și o amplă recunoaștere critică de la prezentarea sa, în 2015.

161128 Vive DeluxeAudioStrap Side

HTC VIVE, lider în domeniul Realității Virtuale (VR) de tip room-scale (cu libertate de mișcare), va fi disponibil pentru achiziționare pe nouă piețe europene adiționale: Bulgaria, Croația, Republica Cipru, Estonia, Grecia, Ungaria, România, Slovacia și Slovenia. Clienții din aceste piețe pot plasa comenzi începând de astăzi, cu livrarea incepand din data de 28 martie, sau poate fi ridicata incepand de maine din showroom-urile magazinelor de retail locale.

“În urma primirii entuziaste de către critici a sistemului Vive în Europa de Vest, suntem încântați să extindem disponibilitatea acestuia pentru încă nouă țări din regiunea Europei Centrale și de Est. Cele nouă țări adiționale în care putem livra Vive găzduiesc unii dintre cei mai avizi gameri de PC din Europa, și ne oferă o oportunitate uriașă de a ne aduce revoluționarul sistem de realitate virtuală room-scale în fața și mai multor clienți. Abia așteptăm să prezentăm Vive unui nou val de fani VR în 2017,” a declarat Peter Frolund, VP pentru VR (Europa) la HTC pentru Gadget Talk Romania

Vive, care a fost lansat anul trecut în aprilie la un preț de 899 €, este disponibil acum în peste 30 de țări europene. Pretul retail afisat in oferta magazinului eMAG este de 4.299 lei, dar o veti putea achizitiona si in rate.

9 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.