EvenimenteSmartphonesStiri

X4 Soul Style debuteaza la Barcelona, un smartphone orientat catre fotografie

X4 Soul Style debuteaza la Barcelona

La inceputul acestei luni Allview lansa pe piata primul smartphone cu camera duala din portofoliu si, iata ca, la doar cateva saptamani distanta, la Mobile World Congress 2017, in Barcelona, lanseaza un nou smartphone sub gama Soul. Este vorba despre modelul X4 Soul Style.

Pasionatii de fotografie vor descoperi in seria X4 Soul smartphone-urile potrivite pentru a explora noi valente ale acestei arte, iar X4 Soul Style se indreapta cu precadere catre iubitorii de selfie-uri. Trendul fotografiilor autoportet a devenit practic un fenomen pe retelele de socializare: ne place sa fim vazuti in cele mai favorabile ipostaze, sa fim pusi in valoare, sa fim apreciati. Iar X4 Soul Style promite sa ridice selfie-ul la rang de arta”, a declarat Alfonso Rodriguez, Country Manager Allview Spania.

X4 Soul Style debuteaza la Barcelona

X4 Soul Style 4

Prezenti la cel mai important eveniment al anului din industria telefoniei Mobile, Gadget Talk Romania, a trecut pe la standul celor de la Allview pentru primele impresii si teste cu noul X4 Soul Style.

Spre deosebire de modelul X4 Soul acest model vine dotat cu o camera principala de 13MP cu blit, autofocus si unghi deschidere f/2.0, in timp ce camera frontala dispune de un senzor de 16MP si blit, dar cu aceeasi deschidere f/2.0. De asemenea, vine o baterie cu capacitate mult mai mare – 4.010 mAh cu incarcare rapida (doar 3.000 mAh pe modelul standar X4 Soul). Telefonul (dual SIM 4G) este construit din metal, avand un design simetric si spatele arcuit.

X4 Soul Style 9

Restul specificatiilor sunt similare: acelasi tip de ecran IPS Full HD de 5.5″, procesorul octa-core de 2GHz MediaTek Helio P10, 4GB memorie RAM si 64GB spatiu intern pentru stocare fisiere. Sunetul este redat cu ajutorul tehnologiei Maxx Audio si dispune si de un senzor pentru amprente integrat in butonul Home (Acasa).

Telefonul ruleaza Android 7.0 Nougat si poate fi achizitionat de saptamana aceasta prin precomanda la pretul de 1.399 lei pe negru sau gold (auriu). Allview anunta ca, livrarile acestui model catre clienti, incep pe data de 11 aprilie.

11 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!