Apple Park înainte de inaugurarea lui. Imagini video cu viitorul sediu Apple

Deja au trecut 3 ani de zile de la începerea construcției care va găzdui peste 13000 de angajați ai companiei Apple. Apple Campus 2 oficial se va numi Apple Park, iar din aprilie 2017 își va deschide larg porțile.

Pe 24 februarie, Steve Jobs, ar fi împlinit 62 de ani, motiv pentru care Apple a decis ca sala de conferințe să fie numită Steve Jobs Theatre.

“Steve’s vision for Apple stretched far beyond his time with us. He intended Apple Park to be the home of innovation for generations to come,” said Tim Cook, Apple’s CEO. “The workspaces and parklands are designed to inspire our team as well as benefit the environment. We’ve achieved one of the most energy-efficient buildings in the world and the campus will run entirely on renewable energy.”

Apple Park include și un centru pentru vizitatori, cu un Apple Store și o cafenea, un centru de fitness pentru angajații companiei, o secțiune dedicată R&D (research and development) pentru a putea aduce noi produse pe piață, dar și tehnologii și sala denumită după Steve Jobs.

apple park

În interior vor exista piste alergat și de biciclete, dar și un loc plin de arbori și verdeață. În colaborare cu compania Foster, Apple a ales să înlocuiască asfaltul și betonul cu zone cu iarbă, zonele verzi fiind susținute cu energie verde 100%. Cei 17 megawatts pe care noul sediu Apple Park ii poate produce prin panourile solare montate pe acoperiș, îl duce la rangul de cea mai mare clădire ventilată natural, ea fiind proiectată să nu aibe nevoie de căldură și aer condiționat timp de 9 luni de zile pe an.

Cum ți se pare Apple Park?

9 Comentarii

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *