Pretul consolei Nintendo Switch in Romania [Galerie foto si un interviu de la lansare]

Pretul consolei Nintendo Switch

Nintendo pierduse de cativa ani buni batalia consolelor in favoarea celor de la Sony si Microsoft, insa lansarea pe piata a jocului pentru smartphone Pokemon Go, in parteneriat cu Niantic, a reusit sa opreasca caderea companiei si chiar sa o aduca din nou pe profit.

De curand, Nintendo a reusit sa revina in prim plan si pe segmentul consolelor odata cu introducerea consolei portabile Nintendo Switch, care a facut valuri inca de la anuntul ei, chiar daca se stia ca abia din martie 2017 ea va fi disponibila comercial.

Asa cum a promis fanilor, pe final de 2016, Nintendo s-a tinut de cuvant, iar incepand de la finalul acestei saptamani a inceput comercializarea consolei Nintendo Switch, inclusiv in Romania. Vezi pretul consolei.

Aseara, in magazinul Media Galaxy Orhideea, a avut loc debutul oficial al consolei Nintendo Switch pe piata romaneasca. De fapt, momentul coincide cu lansarea consolei  la nivel global (simultan cu lansarea ei in Statele Unite).

Pretul consolei Nintendo Switch

Prezenti la evenimentul din magazinul Media Galaxy Orhideea, am asistat cum consola efectiv fugea de pe rafturile magazinului. Practic, in doar cateva zeci de minute consola fusese sold out, desi nu este tocmai ieftina la pretul de 1.399 lei.

Cei prezenti la eveniment au avut ocazia sa participe si sa castige una din consolele Nintendo Switch disponibile in stocul magazinului.

La final, un scurt interviu cu Pompiliu-Ion Popescu, Product Manager Online Entertainment la Media Galaxy Romania, care ne-a vorbit putin despre consola Nintendo Switch.

(Au contribuit: Florin Popovici – text/editare; Alexandru Tintea – interviu si foto)

9 Comentarii

  1. liviu pop

    March 4, 2017 at 12:34 pm

    pretul este foarte bun

  2. Coryna Ln Kov

    March 4, 2017 at 12:45 pm

    Pt iubitorii acestui gadget, prețul este bunicel, la banii ăștia eu as opta spre un telefon pt ca unul performant suporta jocuri destul de ok, dar fiecare alege cu ce se împacă mai bine!

  3. Andruseac Dănuț

    March 4, 2017 at 12:51 pm

    O consolă foarte performantă, are un preț bun și oferă o varietate de beneficii ea fiind o consolă inteligentă

  4. Florin Lungu

    March 4, 2017 at 1:00 pm

    Era si timpul… Pretul mi se pare putin mare, insa probabil au profitat de faptul ca a fost foarte asteptata. Interesant si interviul.. imi place ideea cu dock-ul si faptul ca poti atasa un power bank pentru a creste autonomia. Nu sunt vre-un gamer inrait, insa cu siguranta mi-ar place asa ceva :)

  5. Daniela

    March 4, 2017 at 2:47 pm

    O consola de mult așteptată, un preț d3srul de măricel pt buzunarele noastre,dar iubitori de jocuri nu cred ca contează asta.

  6. Areta Ilisei

    March 4, 2017 at 3:56 pm

    Consola Nintendo Switch are succes si pe piata noastra, contrar asteptarilor. E un lucru bun ca lansarea are loc odata cu lansarea sa in SUA.

  7. Adina Gabriela

    March 6, 2017 at 9:01 am

    O consola inteligenta si nu ma gandeam ca jucatorii inraiti sa nu o cumpere indiferent de pret.

  8. Catalina Paun

    March 13, 2017 at 10:58 pm

    Aceasta consola imi aminteste de copilarie cand ma jucam pe o varianta de consola slaba in comparatie cu cea care a aparut acum.

  9. Ghita Elena

    March 22, 2017 at 9:55 pm

    Pt.playeri este bun prețul sa o achiziționeze

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *