iPhone 8 ar putea fi echipat cu tehnologie AR (realitate augmentata)

iPhone 8 ar putea fi echipat cu tehnologie AR

Mai multe zvonuri sugerează că nu mai puțin de 1.000 de ingineri Apple lucrează ca să introducă A.R. (realitatea augmentată) odată cu lansarea telefonului iPhone 8, ce ar putea fi lansat în această toamnă. Compania ia în serios această variantă AR, stiindu-se faptul ca Apple nu pune prea mare preț pe realitatea virtuală.

E posibil, ca Apple să lanseze în această toamnă un iPhone 8 schimbat complet, cu încărcare prin USB-C și ecran edge-to-edge. Realitatea augmentată ajută oamenii să se conecteze între ei fără bariere și să experimenteze ceva nou folosindu-se de camera terminalului.

Momentan nu se știe cum Apple va implementa această platforma sau cum va interacționa tehnologia cu viitorul terminal iPhone, însă un lucru este cert. Din toamnă vom vedea un produs Apple aniversar.

Datorita faptului ca realitatea augmentata se bazează mult pe camerele foto pentru a putea proiecta virtual obiecte, pe noul iPhone am putea să găsi 2 camere frontale și 2 pe spate. Nu este exclusă nici implementarea unei camere 3D pe spatetele telefonului.

Pe lângă partea hardware care este absolut necesară, Apple va trebui să lucreze și la sistemul său de operare mobil. Este posibil să avem pe iOS 11 o nouă interfață grafică cu funcții orientate catre AR, dar si un sistem de operare mult mai bine optimizat către performanță.

5 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *