Accesoriile Galaxy S8 Flip Cover apar in primele imagini

Accesoriile Galaxy S8 Flip Cover

Accesoriile Galaxy S8 Flip Cover dezvaluite in cateva imagini cu ceva mai putin de 3 saptamani pana la evenimentul Samsung.

Mai sunt exact 20 de zile pana la debutul oficial al celor doua modele de top — Galaxy S8 si Galaxy S8+ (Plus). Evenimentul va avea loc la New York, pe data de 29 martie si va fi o conferinta de presa foarte asteptata de toata lumea, mai ales ca Samsung trebuie sa isi repare imaginea dupa ce compania a fost nevoita sa retraga de pe piata phabletul Galaxy Note 7 spre finalul lui 2016.

Insa pana la marele eveniment unde Samsung va dezvalui toate detaliile despre gama de varf din 2017, e posibil, ca producatorului sa nu-i mai ramana nimic de anuntat dat fiind numarul foarte mare de scurgeri de informatii in presa de specialitate.

Astazi, avem parte de o serie de imagini cu ceea ce par a fi accesoriile Galaxy S8 Flip Cover. Conform imaginilor aparute in presa la mijlocul acestei saptamani, Samsung va comercializa accesoriile Galaxy S8 Flip Cover in cel putin 6 variante de culoare: roz, albastru, argintiu, verde, negru si violet.

Sursa care a publicat aceste imagini nu a dezvaluit din pacate pretul huselor oficiale Galaxy S8.

sursa

8 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *