Pretul laptopului Lenovo Legion Y520 in Romania (Gaming)

Pretul laptopului Lenovo Legion Y520

Astazi, 9 martie, Lenovo anunta disponibilitatea primului laptop de gaming sub noul brand Legion, Lenovo Legion Y520. Acesta este un laptop dedicat gamerilor pentru care mobilitatea este esentiala, insa nu sunt dispusi sa renunte la performanta si la experienta de joc captivanta.

Legion Y520 este disponibil in mai multe variante de echipare – acestea integreaza procesoare Intel din generatia Kaby Lake pana la i7-7700HQ si sunt echipate cu sistemul audio cu doua boxe de 2W Harman, cu Dolby Audio Premium, special concepute pentru a livra cel mai bun sunet pentru orice tip de continut.

“Suntem lider la nivel global în inovație IT întrucât ne dezvoltăm în permanență gama de produse cu gândul la dorințele consumatorilor, cărora dorim să le oferim experiențe diferite. În ianuarie, am lansat la Las Vegas noul brand de gaming Lenovo Legion și două produse deosebite, Y520 și Y720, drept răspuns la cerințele gamerilor. Astăzi lansăm în România Lenovo Legion Y520, un laptop dedicat gamerilor pasionați, aflați în continuă mișcare și în căutarea unui produs cu un raport performanță – preț extraordinar. Invităm gamerii să se alăture legiunii celor care nu fac niciun compromis în atingerea performanței”, a declarat Aurel Nețin, Director și Country General Manager Lenovo România.  

Laptopurile de gaming din noua gama Legion au o grosime de 25,8 milimetri, cantaresc doar 2,5 kg si sunt disponibile in România in mai multe configuratii cu ecran de tip IPS AG (slim) cu diagonala de 15,6 inchi, pana la 8 GB memorie RAM si cele mai noi procesoare din generatia Kaby Lake.

Pretul pentru modelele Lenovo Legion Y520 incepe de la 3.199 lei in retailul romanesc si creste in functie de specificatiile optionale alese de fiecare client.

6 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *