Interfata grafica a lui Galaxy S8 surprinsa in capturi de ecran

Interfata grafica a lui Galaxy S8

Cu aproximativ doua saptamani ramase pana la debutul oficial al celor doua noi modele de smartphone de top de la Samsung, scurgerile de informatii si imagini, continua sa faca furori in mediul online.

Daca ieri, au iesit la suprafata noi imagini in care apar modelele Galaxy S8 pe alb, respectiv Galaxy S8+ in varianta Gold, astazi, avem parte de noi imagini. De aceasta data este vorba de o serie de capturi de ecran cu presupusa interfata grafica (UI) telefonului Galaxy S8.

Capturile de ecran ar fi fost extrase de cineva din APK-ul (arhiva) aplicatiei Samsung Smart Switch, care permite trecerea rapida de la sistemul Android la Windows 10 si invers. Se zvoneste de ceva timp ca Samsung va implementa o functie similara cu Windows Continuum, odata cu lansarea noilor telefoane flagship. Iata ca, acest lucru este neoficial confirmat de aceste capturi de ecran.

De asemenea, ne putem face o idee despre cum vor arata iconitele, butoanele software (on-screen) de meniu si UI acestui telefon ce urmeaza a fi lansat la New York, pe data de 29 martie.

Conform unui alt set de zvonuri, Samsung Electronics, urmeaza sa comercializeze telefoanele din gama S8, undeva spre finalul lunii aprilie.

via | sursa

7 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *