AccesoriiStiriWearable

Movado Connect – noi imagini si informatii despre colectia de smartwatchuri

Movado Connect

La inceputul acestei luni, la BaselWorld (cel mai mai mare eveniment expozitional de ceasuri de mana din Elvetia si, probabil, din lume), brandul american de ceasuri de mana mecanice luxuriante, Movado, anunta primul sau smartwatch cu Android Wear 2.0, Movado Connect, dar pe care nu au dorit sa il prezinte public decat intr-o imagine desenata pe calculator. Insa la finalul acestei saptamani, Movado, a decis sa dea publicitatii alte cateva randari cu ceea ce va fi Movado Connect, avand la baza designul cu bulina (marca inregistrata a brandului).

Smartwatch-ul Movado Connect va fi comercializat abia din toamna insa deja trezeste interes prin design-ul sau minimalist si ecranul sau tactil-circular de cristal fara rama (edge-to-edge). In plus, vine cu platforma Google Android Wear, care ofera acces la o multime de aplicatii, precum YouTube, WhatsApp, Facebook, Google Fit, Alarma, To-Do list, Alarma, Music Player, Video Player etc, dar si posibilitatea de a customiza fata ceasului cu diferite limbi de ceas, fundaluri, cifre arabe / romanice, procent baterie, data, alarma si asa mai departe.

movado connect wear

Colectia de ceasuri Movado Connect va fi disponibila din toamna in cinci variante cu bratara metalica sau curea din piele pe diferite culori.

Din pacate pentru fanii brandului Movado, producatorul nu a dorit deocamdata sa dezvaluie pretul de pornire al acestei game smart wearable, insa vom reveni cu detalii atunci cand compania va anunta ceva in acest sens.

7 Comments

  1. Foarte frumoase!! Un design cw va atrage multe persoane care doresc un Smartwatch de calitate!!

  2. Designul fara rama mi se pare inedit, este un ceas frumos.

  3. E foarte frumos si interesant si nh cred ca va fi scump

  4. Este foarte intligent. Pretul nu va fi prea ridicat. Ni-l dezvaluie mai tarziu ca sa fie o surpriza placuta

  5. Întotdeauna când se lansează vreunoul gadget li se da caracteristicile,designul,data dar prețul? Oare de ce ?Cand ești interesat de ceva anume,ești un colectionar, ești interesat și de preț. O strategie de marchezi mai noua acum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!