Andy Rubin, fondatorul sistemului Android pregateste un telefon revolutionar

Andy Rubin, fondatorul sistemului Android

Unul din parintii sistemului de operare Android se pregateste sa lanseze primul sau smartphone si ar trebui sa ne asteptam la ceva revolutionar, anunta presa de peste ocean.

Dupa ce sistemul de operare mobil Android a ajuns la maturitate, unul din membri fondatori ai celui mai raspandit sistem de operare mobil la nivel global, Andy Rubin, hotarase, in 2013, sa se retraga din acest proiect, el preferand sa se concentreze pe robotica in cadrul Google, ca un an mai tarziu (in 2014) sa isi faca iesirea oficial din compania Google (acum Alphabet) pentru a-si incepe propria afacere.

In 2015, Andy Rubin a lansat primul incubator de start-up-uri din America al caror focus este zona de hardware si, iata ca, la doi ani distanta acesta lanseaza start-up-ul Essentials, start-up ce reprezinta intoarcerea lui Rubin pe piata de smartphone. Lucru confirmat chiar de Andy intr-un tweet postat pe reteaua de socializare Twitter alaturi de o fotografie in care apare partial un smartphone cu margini foarte subtiri la fel ca pe modelul Mi Mix, daca va mai amintiti.

Se zvonea inca din luna ianuarie 2017, ca Rubin pregateste debutul unei game de telefoane de top cu margini foarte subtiri si un sistem modular prin care aceste modele de smartphone vor putea fi upgradate hardware in timp. Din pacate, la aceasta ora, nu sunt informatii disponibile cu privire la caracteristicile telefoanelor start-up-ului Essentials si nici detalii despre ce tip de modularitate vor avea ele.

Credeti ca fondatorul sistemului Android va avea succes intr-o piata supra-saturata de telefoane smart?

sursa

7 Comentarii

 1. liviu pop

  28/03/2017 at 16:29

  sper sa fie un telefon la fel de tare ca samsung sau apple !!!!

 2. Daniela

  28/03/2017 at 16:34

  Niciodata piața nu va fi “super-saturata”ținând cont unde “alearga”tehologia,ce e nou va fi tot timpul “savurat”și nu intervine nici monotonia.Ne așteaptă o era noua,cred.

 3. Florin Lungu

  28/03/2017 at 17:17

  daca stie sa profite de imaginea sa si a Google cu siguranta va avea succes, indiferent de produs. Cat de “revolutionar” va fi noul terminal.. am unele dubii :)

 4. Andruseac Danut

  28/03/2017 at 21:26

  sper să fie chiar revoluționar ci nu doar numai vorbe. Poate asa va fi si ne va surprinde.

 5. Coca Sofia Sonia

  28/03/2017 at 21:43

  Să fie util și să meargă strună, asta contează!

 6. Catalina Paun

  29/03/2017 at 00:11

  Nu stiu in ce masura va avea succes, insa merita sa incerce.

 7. Coryna Ln Kov

  29/03/2017 at 23:03

  Rămâne de văzut și testat despre ce este vorba ?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *