Orange lanseaza noile abonamente Orange Me si Orange Net pe 2017

Orange lanseaza noile abonamente Orange Me si Orange Net

Orange România lansează noile abonamente Orange Me si Orange Net pentru anul curent, care includ o serie de noi beneficii.

Orange anunță noua ofertă naţională pentru abonați, care aduce clienţilor existenţi beneficii suplimentare, recompensând fidelitatea acestora pentru timpul petrecut în reţeaua Orange.

Astfel, clienţii care optează pentru un abonament Orange Me sau Orange Net din noua ofertă, fie că este vorba de reînnoirea unui abonament existent sau de migrarea de la cartelă preplătită la abonament, vor primi câte o lună de internet nelimitat pentru fiecare an petrecut în reţea.

De exemplu, un client cu o vechime de 10 ani în reţea, va primi 10 luni de internet nelimitat, de care poate să se bucure, la alegere, oricând își dorește.

Orange Home aduce abonaţilor și utilizatorilor de cartele preplătite un bonus suplimentar de 10 euro pentru fiecare an petrecut în reţeaua Orange daca aleg un abonament Home Net și Home TV. Bonusul poate fi folosit la achiziţia de telefoane sau tablete, clienţii beneficiind astfel de preţuri și mai avantajoase.

De asemenea, clienţii Orange cu două abonamente de voce sau de date mobile beneficiază de cel mai bun preţ pentru pachetele de internet prin fibră și televiziune prin cablu, începând de la 8 Euro/ lună (TVA inclus), pentru ambele servicii.

„Clienţii ne-au acordat încrederea lor și, de 20 de ani, ne inspiră să dezvoltăm pentru ei noi produse și servicii inovatoare, să fim din ce în ce mai buni. Ne dorim să le oferim încă o dată o dovadă a aprecierii pe care o avem pentru ei și de aceea beneficiile pe care le propunem în oferta din această primăvară celebrează și recompensează loialitatea faţă de serviciile Orange” a declarat Yves Martin, Chief Commercial Officer al Orange România.

Odată cu lansarea noilor variante de abonamente, în premieră în România, clienţii persoane fizice pot folosi în roaming, fără costuri suplimentare, traficul de internet și minutele naţionale incluse în pachetele Orange Me în ţările din Spaţiul Economic European, alcătuit din Uniunea Europeană plus Islanda, Lichtenstein și Norvegia.

Oferta este valabilă până la data de 31 mai 2017 și este accesibilă tuturor clienţilor care aleg un abonament din ofertă curentă, pentru o perioadă de 24 de luni.

5 Comentarii

 1. Andruseac Danut

  04/04/2017 at 18:37

  Abonamente foarte atractive, dar parerea mea este ca sunt mai bune ofertele la prepay cum mai mult internet.

 2. Marian Aileni

  05/04/2017 at 15:14

  Marii lideri ai pietei telefoniri mobile vin cu oferte tentante! Dar tot parca PrePay pare mai convenabil!

 3. liviu pop

  06/04/2017 at 16:50

  dar numai pentru cei ce isi fac renoire de abonament restu platesc de le sar capacele

 4. Catalina Paun

  07/04/2017 at 15:12

  Eu stiu ca au abonamente destul de mari….

 5. Areta Ilisei

  16/04/2017 at 19:35

  Orange are o oferta buna!

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *