Vodafone ofera bonusuri net mobil de pana la 3GB clientilor de date din retea

Vodafone ofera bonusuri net mobil

Pe langa anuntul facut la inceputul acestei saptamani, si anume ca, clientii Vodafone Romania vor beneficia de servicii de roaming in interiorul Uniunii Europene fara costuri suplimentare, operatorul telecom lanseaza si o oferta de bonusuri care includ pana la 3GB de net mobil cadou pe viata, oferit clientilor care au activat un serviciu de date in retea. Bonusul anuntat astazi face parte din campania prin care operatorul aniverseaza 20 de ani de activitate pe piata noastra.

Vodafone Romania ofera clientilor sai care utilizeaza date mobile bonusuri lunare de pana la 3 GB pe toata durata utilizarii serviciilor, in functie de vechimea in retea si de tipurile de servicii folosite, indiferent de valoarea acestora. Bonusurile sunt activate automat si nu sunt conditionate de achizitionarea unui nou serviciu sau de reinnoirea unui contract existent. Acestea sunt flexibile si cresc odata cu vechimea in retea a utilizatorului, ajungand pana la 3 GB de date lunar. Oferta marcheaza o premiera pe piata de servicii de telecomunicatii si face parte din campania prin care operatorul aniverseaza 20 de ani in Romania.

Pentru abonatii persoane fizice si companii, bonusurile vor fi valabile incepand cu urmatoarea perioada de facturare. Pentru clientii care utilizeaza cartele preplatite, bonusul va fi activat in cursul lunii curente.

De exemplu, un utilizator Vodafone Romania cu abonament RED si cu o vechime in retea de 10 ani va primi un bonus lunar de 1 GB pentru toata durata de utilizare a serviciilor. Clientii persoane fizice care au abonamente vor primi anual si un bonus de 1 GB de date mobile in luna in care isi sarbatoresc ziua de nastere. Detalii despre bonusuri sunt disponibile pe www.vodafone.ro, la sectiunile „Program de loialitate”.

12 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.