Stiri

ADATA UV310, flash drive rezistent la socuri si apa

ADATA UV310

ADATA Technology a lansat astazi un nou flash drive compact – ADATA UV310, model rezistent la socuri, apa si praf ce vine echipat cu chip-uri intregrate solide si o constructie robusta, realizata din aliaj de zinc si textura sablata pentru a combina aspectul metalic cu un nivel inalt de rezistenta. Stick-ul cantareste doar 4.7 grame si este disponibil in variante de pana la 64GB. Elegant, subtire si cu un design sofisticat, UV310 reconfirma angajamentul ADATA de a produce memorii USB de calitate.

ADATA utilizeaza constructia de tip unibody cu chip integrat pentru a oferi un produs compact si robust, cu un design fara cusur. In ceea ce priveste materialele, UV310 este realizat din aliaj de zinc sablat pentru a creea o suprafata texturata, rezistenta la zgarieturi si la urme de amprenta. Culoarea aurie a noului UV310 ii confera un aspect foarte elegant si pune inca o data in evidenta rezistenta sa ridicata la praf, socuri si apa.    Acest nivel de rezistenta asigura consumatorii de faptul ca, oriunde vor merge, datele lor vor fi bine protejate, la un nivel net superior fata de memoriile USB din plastic.

UV310 1

UV310 vine in trei variante, cu spatiu de stocare de 16GB, 32GB si 64GB si poate fi conectat la diverse dispozitive prin standardul USB 3.1 de care beneficiaza (de pana la 5 Gbps) dispunand si de un carlig, astfel ca poate fi atasat cu usurinta la chei, curele, genti sau alte accesorii.

Pretul si data cand el va fi disponibil pe piata din Romania nu a fost deocamdata anuntat, insa vom reveni cu informatii atunci cand le vom avea de la producator.

11 Comments

  1. Un produs compact si robust, cu un design fara cusur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!