iPhone 8 cu Touch ID montat pe spate si senzorii camerei amplasati vertical?

iPhone 8 cu Touch ID

Se zvoneste ca anul acesta Apple va lansa 3 modele de iPhone, printre care si iPhone 8 cu un ecran mult mai mare edge-to-edge. Pe cat de impresionant suna un astfel de iPhone, pe atat de problematic pare sa fie pentru producatorul american care s-ar confrunta cu probleme de integrare a senzorului pentru amprente, Touch ID, in ecranul OLED al viitorului iPhone. Dar, cel putin, utilizatorii, ar putea beneficia de un iPhone cu o baterie cu capacitate mai mare si, implicit, un gadget cu o autonomie mai mare de functionare pana sa necesite reincarcarea acesteia.

Revenind la problema Touch ID-ului, se vorbeste, despre trei solutii pe care Apple le-ar putea adopta pentru a rezolva problema acestui senzor de amprente:

Prima dintre ele, si cea mai putin probabila, ar fi sa renunte cu totul la integrarea unui senzor de amprente pe iPhone 8, ramanand sa integreze numai sistemul biometric de recunoastere a fetei utilizatorului.

A doua varianta ar fi ca senzorul Touch ID sa fie mutat pe spatele telefonului, optiune sugerata si de o schita impartasita online saptamana aceasta, dar care nu poate fi confirmata ca fiind autentica. E o varianta care nu ar fi tocmai potrivita si la indemana utilizatorului, insa, aici, putem lua exemplul celor de la Samsung care au lansat Galaxy S8 cu senzorul de amprente pozitionat usor ciudat pe spatele telefonului, in dreptul camerei foto.

A III-a si ultima varianta, ar fi ca Apple sa intarzie lansarea telefonului iPhone 8 pana la rezolvarea acestei probleme a Touch ID-ului.

iphone 8

O alta modificare destul de importanta ar fi amplasarea senzorilor camerei principale (de pe spate) in pozitie verticala in loc de orizontal cum sunt amplasati senzorii in acest moment pe modelele iPhone 7 si 7 Plus (vezi foto sus).

Interesant de aflat ce decizii va lua Apple in urmatoarele luni.

Voi ce parere aveti despre posibilitatea ca iPhone 8 sa adopte una din cele trei variante de solutii mentionate mai sus?

11 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.