Cum instalez Windows 10 Creators Update?

Cum instalez Windows 10 Creators Update

A sosit momentul sa facem upgrade la ultima versiune Windows 10! Si anume la Windows 10 Creators Update, actualizare asteptata de cateva luni bune care a devenit disponibila abia de la mijlocul acestei saptamani.

Cum instalez Wndows 10 Creators Update?

Foarte simplu!  Insa inainte sa incepeti aceasta procedura de actualizare, ar trebui sa stiti ca, dureaza cel putin o ora si jumatate pana la finalizarea instalarii sistemului.

Intrati la Setari, apoi la Update & Security sectiune unde veti vedea urmatorul mesaj:

“Good news! The Windows 10 Creators Update is on its way. Want to be one of the first to get it?”

Screenshot 1048

iar imediat sub el “Yes, show me how” apasati pe text dupa veti fi redirectionati pe pagina aceasta, unde vi se explica ca veti primi la un moment dat o notificare de descarare a actualizarii Windows 10 Creators Update insa, daca nu doriti sa mai asteptati, puteti descarca inca de acum update-ul dand click pe “Update Assistant”.

Screenshot 1049

Odata descarat acest fisier, el trebuie executat si, apoi, va cere sa descarcati Windows 10 Creators Update, procedura care va dura intre 15 si 30 de minute (depinde de viteza de descarcare de care dispuneti). Totusi, e bine, ca in intervalul de timp in care se descarca acest update, puteti lucra pe calculator fara probleme.

Screenshot 1050

Odata ce a terminat acest proces de descarcare, urmeaza restartarea calculatorului cu perioada de instalare a noii versiunii, perioada de asteptare de aproximativ o ora timp in care nu veti putea utiliza calculatorul.

Sa nu va asteptati sa descoperiti prea multe modificari vizuale la interfata grafica a Windows 10 Creators Update, deoarece majoritatea sunt la interior si anume la partea de performanta si optimizare a sistemului. Meniul Start este usor rearanjat. Live Tiles-urile nu mai ocupa asa mult spatiu pe noua versiune, iar Task-barul cu iconite este ceva mai mic, mai compact.

Screenshot 579

Dupa finalizarea instalarii actualizarii si primul boot in desktop, va recomandam, un nou restart al calculatorului.

Asteptam cu interes feedback-ul vostru legat de modul cum se manifesta calculatorul vostru dupa instalare.

Screenshot 578

10 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.