Macheta CNC iPhone 8 creata de Foxconn pentru Apple apare in fotografii

Macheta CNC iPhone 8 creata

Macheta CNC iPhone 8 creata in uzinele Foxconn ar fi fost fotografiata, aratandu-ne posibilul design al urmatorului iPhone.

Mai sunt cateva luni bune pana la debutul noilor telefoane Apple iPhone, iar printre ele este asteptat sa debuteze si iPhone 8, editia aniversara care va celebra 10 ani de cand a aparut pe piata iPhone-ul (in 2007).

Foxconn lucreaza deja la noile telefoane, astfel ca nu ne mira faptul ca au inceput sa apara online imagini cu ceea ce ar putea fi iPhone 8 confom sursei care a publicat aceste fotografii cu posibila macheta CNC a lui iPhone 8. Aceasta unitate dummy ar fi fost realizata in uzinele Foxconn dupa design-ul creat de Apple in CAD. Varianta finala este asteptata sa fie lansata dupa data de 8 septembrie 2017.

iphone 8 2

Din pacate nu putem verifica autenticitatea acestor imagini, insa par sa confirme ca, camera duala principala de pe spate, va fi pozitionata vertical pe urmatoarea generatie de iPhone. Camera care, probabil, va beneficia de functii 3D. Ne asteptam ca telefonul sa fie dotat cu un sistem biometric de detectare a irisului si/sau a fetei utilizatorului, precum si cu tehnologie pentru realitatea augmentata. Ce nu confirma totusi aceste imagini, e pozitionarea senzorului pentru amprente. Probabil, pentru ca Apple inca nu s-a decis cum si unde va implementa acest senzor. Se zvoneste intens ca Apple nu poate integra acest senzor sub ecranul OLED, astfel ca s-ar putea sa il mute pe spatele telefonului sau chiar renunta la el cu totul.

macheta CNC iphone8 2

De asemenea, confirma faptul ca butonul Home va disparea de pe noul model lansand loc unui ecran generos cu margini foarte subtiri in partea de sus si jos, in timp ce pe margini (stanga si dreapta, ecranul se prelungeste la fel ca pe telefoanele Galaxy cu ecran Edge, marginile fiind curbate si realizate din sticla 2.5D).

Aceasta editie speciala de iPhone ne aminteste de design-ul din sticla finisata a lui iPhone 4, dar si de marginile argintii rotunjite ale lui iPhone 3G.

macheta CNC iphone8 4 macheta CNC iphone8 3

sursa

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Coryna Ln Kov

Asteptam sa vedem real cum va arata si detaliile tehnice ✔

Areta Ilisei

Asteptam un design special.

Andruseac Danut

Aștept sa vad daca chiar așa va fi! Mie imi place schița! ?

Coca Sofia Sonia

O sa vedem când va fi lansat oficial ceea ce poate sa ofere fiind vorbă de Apple!!!

liviu pop

Asteptam cu nerabdare sa vedem cu va arata pe viu si in detaliile tehnice ale acestui smartphone superb

Areta Ilisei

Design elegant.

Catalina Paun

Ca aspect arata foarte bine :)

Florin Lungu

design deja devenit mai mult decat obisnuit si pe cele mai “no name” telefoane

Marian Aileni

Pana in septembrie mai e timp de modificari si chiar imbunatatiri! Design ok,dar renuntarea la senzor amprenta nu o vad chiar utila,chiar dac voR sa introduca senzori bimetrici de scanare a fetei respectiv irisului!

Dana-Maria Popescu

Așteptam noul design special ❤!

Dana-Maria Popescu

Designul elegant este superb !! Imi place foarte mult cum arata schița !!!

0
Would love your thoughts, please comment.x