X4 Soul Mini, cel mai nou smartphone Allview din gama Soul

X4 Soul Mini

Dupa debutul varfului gamei Soul din 2017, la Mobile World Congress 2017, in Barcelona, Allview lanseaza astazi varianta mini a lui X4 Soul si anume, modelul X4 Soul mini, disponibil la precomanda in variante cu 2 si 3 GB memorie RAM, dar si cu un design care ne aminteste de Apple iPhone, insa care vine la un pret mult mai accesibil.

X4 Soul mini pastreaza contururile rafinate ale varfului acestei game, in dimensiuni usor ajustate. Este smartphone-ul potrivit pentru utilizatorii care cauta eleganta, fotografii surprinzatoare,  dar si performante menite sa-i sustina in ritmul alert de zi cu zi”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Telefonul X4 Soul Mini este un model dual SIM 4G dotat cu ecran IPS HD de 5″ in diagonala, vine echipat cu un procesor MediaTek quad-core, acceleratorul grafic mobil Mali-T720, cu camere foto de 8 si 13 mega pixeli cu autofocus, dispune de 16GB memorie interna ce poate fi extinsa cu pana la 128 GB prin slotul micro SD, are o baterie de 2.500 mAh si ruleaza sistemul de operare Android 7.0 Nougat.

Pretul smartphone-ului Allview X4 Soul Mini in varianta cu 2GB RAM este de 750 lei, respectiv 800 lei in varianta cu 3GB memorie RAM.

Ambele telefoane sunt deja disponibile pentru precomenzi, insa livrarile incep din 3 mai (modelul cu 2GB) si din 9 mai (modelul cu 3GB).

17 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *