Pretul televizoarelor Sony BRAVIA A1 OLED 4K HDR

Pretul televizoarelor Sony BRAVIA A1 OLED 4K HDR

Pretul televizoarelor Sony BRAVIA A1 OLED 4K HDR pe piata din Romania.

La inceputul acestui an, la Consumer Electronics Show 2017, in Las Vegas, Sony introducea pe piata o noua gama de televiozare inteligente OLED, printre care si seria BRAVIA A1 OLED 4K HDR echipata cu procesorul 4K HDR X1 Extreme si primul sistem audio Acoustic Surface din lume.

„In urma lansarii televizorului in cadrul CES, din luna ianuarie a acestui an, am primit extrem de multe reactii pozitive, care au laudat combinatia de imagini OLED de calitate superioara redate de BRAVIA A1 OLED si sistemul de sunet inedit Acoustic Surface. Suntem foarte bucurosi sa lansam pe piata europeana televizorul BRAVIA A1 OLED in luna mai,” a declarat Motoi Kawamura, Head of TV Marketing and Product Planning, Sony Europa.

Noile modele din gama Sony BRAVIA A1 OLED 4K HDR, in varianta cu ecran cu diagonala de 55 si 65 inci, sunt de saptamana aceasta (mai exact de astazi, 10 mai) disponibile in magazinele retail partenere producatorului nipon la un pret incepand de la 18.000 lei si poate ajunge pana la 25.000 lei in functie de caracteristicile optionale alese.

Cu peste 8 milioane de pixeli cu auto-iluminare si un design revolutionar, seria OLED A1 ofera o experienta vizuala deosebita multumita nuantelor intense de negru, a culorilor bogate si realiste, a contrastului dinamic, imaginilor clare si a unghiului larg de vizualizare in format 4K HDR. Televizoarele ruleaza sistemul de operare Android, astfel ca permit instalarea de aplicatii Android, oferind acces la mai multe tipuri de continut audio si video in format de inalta calitate.

Pretul televizoarelor Sony BRAVIA A1 OLED 4K HDR 

  • Model Sony Bravia KD-65A1, cu diagonala de 65″ are un pret recomandat de producator de 24.999 lei
  • Model Sony Bravia KD-55A1, cu diagonala de 55″ are un pret recomandat de 17.999 lei

https://www.youtube.com/watch?time_continue=94&v=Z_pBI5afc64

sursa

8 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *