Evolio lanseaza dronele iFly One HD si iFly Range, la pret avantajos

Evolio lanseaza dronele iFly One HD si iFly Range

Brandul romanesc Evolio din portofoliul companiei Televoice Group, a anuntat, astazi, 17 Mai, lansarea pe piata a noilor drone sub gama Evolio iFly: modelele iFly One HD si iFly Range.

Dronele iFly One HD si iFly Range, se remarca prin design-ul lor compact, usurinta cu care ele pot fi pilotate si prin faptul ca permit utilizatorului vizualizare live a ceea ce vede / capteaza camera montata pe aceste drone direct de pe smartphone.

„Orice pasionat de fotografie sau de film va aprecia imaginile surprinse cu ajutorul unei drone. In Romania piata este inca la inceput, insa estimam o crestere in 2017 cu aproximativ 150 de procente. Noi ne propunem sa atingem o cot de piata de 20% si odata cu extinderea gamei iFly suntem increzatori ca ne vom atinge acest obiectiv. Dronele iFly One HD si iFly Range sunt doua modele smart, foarte usor de pilotat si accesibile, cu ajutorul carora poate fi creat continut foto si video unic, indiferent de varsta utilizatorului sau de experienta acestuia in pilotarea dronelor.”, declara Mugur Stefan, VP Sales & Marketing.

Un alt lucru prin care se evidentiaza noile drone Evolio iFly este pretul accesibil al ambelor modele. Dronele iFly One HD si  iFly Range pot fi achizitionate incepand de astazi din magazinele partenere producatorului, din showroomul si magazinul online Evolio la prețul de 349 lei, respectiv 299 lei.

Mai multe informatii despre cele doua drone iFly gasiti in comunicatul de presa atasat acestui articol.

[showhide]

Evolio lansează două drone cu stabilizare pe 6 axe, transmie video live și aterizare smar
București, 17 mai 2017, Evolio anunță lansarea a doua drone, ce oferă o foarte bună stabilitate în zbor și funcții smart de pilotaj la prețuri accesibile. Consacrată deja, gama Evolio iFly se extinde începând de astăzi cu dronele iFly One HD și iFly Range, modele ce se remarcă prin design compact, fiabilitate, ușurință în pilotare și care permit vizualizarea live a filmărilor pe display-ul smartphone-ului.

Evolio iFly One HD este o dronă dotată cu funcții smart, cameră video de acțiune, sistem de stabilizare și permite deplasarea în 3 viteze de zbor. Drona iFly One HD decolează printr-o simplă aruncare în aer, iar sistemul de giroscop pe 6 axe oferă o bună stabilitate în zbor, drona fiind foarte ușor de manevrat încă din primele minute.

Functiile Headless Mode și One Touch Landing sunt de un real folos pentru utilizatorii mai puțin experimentați în pilotarea dronelor. “Headless Mode” permite orientarea dronei în directia dorită, indiferent de poziția sa față de radiocomandă, în timp ce funcția One Touch Landing  permite ca iFly One HD să aterizeze singură doar printr-o  apasare de buton.

Drona Evolio iFly One HD permite răsuciri la 360 de grade indiferent de treapta de viteză pentru care utilizatorul optează. Astfel pot fi realizate fotografii și înregistrări video din orice unghi, selfie-urile fiind cu adevărat spectaculoase.

Evolio iFly One HD dispune și de o aplicație smart, ce permite vizualizarea live a filmărilor pe display-ul smartphone-ului.  Astfel utilizatorul poate urmări secvențele video în timp real prin simpla conectare wifi a dronei la telefonul său mobil.

iFly One HD are dimensiuni reduse de 17,5 x 17,5 cm și poate fi controlată de la o distanță de 60-70 de metri. Autonomia zborului este de 6-8 minute, iar bateria necesită un timp de reîncărcare de  40 de minute.

Drona Evolio IFly Range vine echipată cu  stabilizator gyro pe 6 axe, funcții smart și garantează un zbor lin, chiar daca utilizatorul este începător în pilotarea dronelor. iFly Range dispune de funcția “Throw to lunch”, astfel încât pentru a decola este suficientă aruncarea sa în aer. Odată lansată, drona se poate deplasa cu trei viteze de zbor pe o rază de până la 120 de metri.

iFly Range permite la rândul ei, prin activarea funcției “Flip 360” , răsuciri la 360 de grade în orice treaptă de viteză. Astfel pot fi realizate acrobații aeriene cu adevărat impresionante.

Drona poate fi echipată, în funcție de preferința utilizatorului, cu o cameră wifi pentru realizarea de fotografii inedite și  înregistrări video din orice unghi.

Evolio iFly Range are dimensiuni reduse de 31,5 x 31,5 cm și dispune de o autonomie de zbor de 8-10 minute, timpul necesar pentru reîncărcarea bateriei fiind de aproximativ  50 de minute.

[/showhide]

 

9 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *