HTC anunta casca Link VR dedicata telefonului U11, cu controllere de miscare

HTC anunta casca Link VR

Anuntat la mijlocul acestei luni ca fiind varful gamei HTC pe anul curent, HTC U11 (pentru care operatorii telecom accepta deja precomenzi), primeste de astazi oficial un nou accesoriu pentru continutul de realitate virtuala, si anume: HTC anunta casca Link VR.

Aceasta casca HTC Link VR se diferentiaza de sistemul HTC Vive, deoarece necesita conectarea smartphone-ului U11 prin portul USB-C chiar daca ea dispune de propriul display. Apropo de acest display propriu: el masoara 3.6″ in diagonala si ofera un camp vizual la un unghi maxim de 110 grade), in timp ce rezolutia imaginlor afisate pe el este de 1.080 x 1.200 pixeli cu o rata de refresh de 90Hz.

Casca HTC Link VR este insotita de doua controllere de miscare wireless (fara cabluri — pe baterii), care permit orientarea si interactiunea cu spatiu virtual.

HTC spune ca aceasta casca Link VR va fi momentan disponibila exclusiv pietei din Japonia (din iulie 2017 mai exact). Vom reveni cu informatii despre pret si disponibilitatea ei pe alte piete, atunci cand producator va comunica acest lucru.

9 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *