Pretul PC-urilor GeForce GTX Battlebox Ultimate si Essential in Romania

Pretul PC-urilor GeForce GTX Battlebox

Nvidia lanseaza in Romania noua generatie de desktop PC-uri dedicate zonei de gaming — GeForce GTX Battlebox Ultimate si GeForce GTX Battlebox Essential. Ambele modele beneficiaza de cele mai bune placi grafice, procesoare, memorii si display-uri disponibile comercial, acestea fiind proiectate in colaborare cu gameri profesionisti si experti din domeniu.

Vincent “Happy” Cervoni, capitanul echipei de Counter-Strike Global Offensive – ENVYUS declara ca: “Geforce GTX is the gaming platform of choice for team ENVYUS”

Si e normal sa fie asa la ce specificatii au cele doua sisteme Nvidia Battlebox.

GeForce GTX Battlebox Ultimate combina puterea placii grafice GeForce GTX cu cele mai performante sisteme hardware, pentru a oferi gamerilor de jocuri first-person shooter, dar si profesioniștilor eSports o experienta incredibila. Battlebox Ultimate este solutia ideala pentru cei care cauta platforme VR Ready sau care doresc sa experimenteze jocurile la rezolutie 4K.

GeForce GTX Battlebox Essential este PC Desktopul de gaming recomandat pentru jocuri extrem de populare precum Overwatch si League Of Legends. Placa grafica GeForce GTX ofera o rezolutie de 1080p la 60 de cadre pe secunda.

Pretul PC-urilor GeForce GTX Battlebox Ultimate si Essential  nu a fost deocamdata anuntat, insa vom reveni cu detali atunci cand acestea vor intra in oferta magazinelor de retail eMAG, PC Garage si Altex.

Mai multe informatii despre cele doua noi sisteme gasiti pe site-ul celor de la Nvidia.

Specificații minime pentru PC-urile Battlebox:

 GeForce GTX Battle Box UltimateGeForce GTX Battle Box Essential
GPUGeForce GTX 1080 TiGeForce GTX 1060 6GB
CPUIntel Core i7 or AMD Ryzen 7Intel Core i5 or AMD Ryzen 5
Memorie16GB+ DDR4 RAM8GB+ RAM
StocareSSDSSD
OSWin 10Win 10
Display (dacă sistemul este livrat cu monitor)NVIDIA G-SYNC MonitorNVIDIA G-SYNC Monitor

 

 

9 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *